Останні новини

​50 ТОН ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ ДЛЯ ХЕРСОНЩИНИ - РЕЗУЛЬТАТ СПІВПРАЦІ БІРЖІ «ДОБРОДІЙ» ТА БЛАГОДІЙНИКІВ З УСІЄЇ УКРАЇНИ!

У час війни в Україні нас згуртовують труднощі та випробування. На цей раз таким об'єднуючим фактором для українців стала трагедія на Херсонщині, котру спровокували російські окупанти. Гуманітарна місія, спрямована на допомогу постраждалим мешканцям Півдня - це результат ефективної співпраці благодійників з різних регіонів (Дніпра, Києва та Волині), заради спільної мети.


Завдяки фінансуванню ConcordBank та спільним зусиллям Біржі Благодійності «ДоброДій», БФ «Сучасна Україна» та у співпраці з Волинською ВЦА, на Херсонщину було відправлено 2 вантажівки із майже 50 тонами гуманітарної допомоги. Серед зібраного благодійниками - засоби і обладнання, необхідне для боротьби з наслідками підтоплення та допомоги евакуйованим.



У гуманітарному вантажі - 20 000 л питної води, наданої компанією «Йоданка», 50 бензинових мотопомп, 7 генераторів, зарядна станція, продукти харчування та корм для тварин, засоби гігієни, ліки, побутова техніка. Загальний бюджет гуманітарної місії склав понад 1 000 000 грн, більшу частину з яких профінансував ConcordBank.

«Уся увага зараз прикута до жахливих кадрів з півдня України», — коментує Олена Сосєдка, голова наглядової ради та акціонер ConcordBank, співзасновниця Concord Fintech Solutions та Біржі Благодійності «ДоброДій». «ConcordBank, як соціально відповідальний бізнес, не міг лишитися осторонь подій у Херсоні та наслідків знищення окупантами Каховської ГЕС. Тому ми не вагаючись профінансували запит волонтерів».


Уся відправлена на Херсонщину допомога буде розподілена згідно потреб Координаційного штабу з питань допомоги евакуйованим. В рамках поїздки ми мали робочу зустріч з начальником Херсонської ОВА Олександром Прокудіним та обговорили подальшу співпрацю. Ми продовжуємо тримати руку на пульсі подій на Півдні України, моніторимо ситуацію та готові відповідати на актуальні запити, котрі будуть з’являтись. Долучитися до допомоги постраждалим та ліквідації наслідків від підриву Каховської ГЕС можна за посиланням: https://248.dp.ua/projects/1431#pay

.

Юлю Бурдилєнко нарешті прооперували!

11-річна Юля має важку форму сколіозу, котрий протягом останнього часу, на жаль, значно прогресував.

Підопічні Біржі тим часом продовжують старанно здобувають нові навички на планових курсах реабілітації

Просто зараз у реабілітаційних центрах перебувають:

Ділимось добрими новинами про Вадима Яценка!

11-річний підопічний Біржі Благодійності «ДоброДій» отримав довгоочікуваний ортез!

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ