Останні новини

ВИПУСКНИКИ ДНІПРОВСЬКОГО ЛІЦЕЮ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ОТРИМАЛИ ГРАНТИ ВІД CONCORD FINTECH SOLUTIONS

З понад 100 випускників Дніпровського ліцею інформаційних технологій шляхом проведення грантового конкурсу було визначено трьох переможців, котрі отримали індивідуальні гранти в еквіваленті 50 000 гривень на оплату подальшої освіти. Цей конкурс став складовою благодійної освітньої програми, ініційованої Оленою Сосєдкою, мамою 6 дітей, співзасновницею першої в Україні фінтех-екосистеми Concord Fintech Solutions, Головою наглядової ради та акціонером ConcordBank.

Майбутні студенти представили на розсуд журі авторські есеї на тему: «Україна — країна можливостей. Ідеї відновлення і розвитку» та відеопрезентації себе та основної ідеї есею. Комісія розглядала та оцінювала роботи за наступними критеріями: унікальність запропонованої ідеї та актуальність її реалізації для умов України у найближчому майбутньому; якість та доступність викладення матеріалу автором; практична цінність запропонованої ідеї і те, наскільки реально буде втілити її в життя; логічність і повнота висновків.

Переможцями стали:

  • Красін Михайло Андрійович - випускник 11-Б класу;
  • Розеган Олексій Сергійович - випускник 11-В класу;
  • Сухий Володимир Костянтинович - випускник 11-Г класу.

Переможці можуть використати грант або у закладі, де здобуватимуть вищу освіту, або за місцем відвідування додаткових курсів. Форма навчання значення не має. Переможці самостійно вирішують, який саме навчальний заклад, освітній курс обрати.

Фінансування проєкту взяв на себе ConcordBank, а в якості операційного фонду виступає Біржа Благодійності «ДоброДій». В часи великих випробувань та великих змін в Україні надважливо підтримувати найсвітліші голови нашої молоді і таким чином робити далекоглядну інвестицію у майбутнє нашої країни вже сьогодні!




Юлю Бурдилєнко нарешті прооперували!

11-річна Юля має важку форму сколіозу, котрий протягом останнього часу, на жаль, значно прогресував.

Підопічні Біржі тим часом продовжують старанно здобувають нові навички на планових курсах реабілітації

Просто зараз у реабілітаційних центрах перебувають:

Ділимось добрими новинами про Вадима Яценка!

11-річний підопічний Біржі Благодійності «ДоброДій» отримав довгоочікуваний ортез!

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ