Останні новини

​1 500 МАЛИХ ПІХОТНИХ ЛОПАТ ДЛЯ СИЛ ТРО ЗСУ ВІД NEOBANK!

У квітні NEOBANK, що входить до трійки провідних цифрових банків України, проводив гру з соціальною місією. Клієнти банку у «Великодній космічній місії» полювали на яйця, а їхній «улов» банк перерахував у гривні за «курсом» 1 до 1. Завдяки вправності 11 347 гравців було зібрано близько 200 000 гривень, за які було придбано критично важливий для військових інвентар.

Виручені кошти пішли на виготовлення 1 500 малих піхотних лопат для військової частини Сил територіальної оборони Збройних Сил України. «Ми щасливі, що можемо допомогти українським військовим на фронті. Хоча в інвентар для ЗСУ інвестував лише NEOBANK, це - наш спільний з клієнтами проєкт», - розповіла керівниця проєкту NEOBANK Оксана Мунтян.

Принагідно нагадуємо, що NEOBANK є продуктом команди Concord Fintech Solutions, який входить до трійки провідних цифрових банків України. Це - цифровий банк для фізичних осіб і ФОП, у якому можна керувати своїми фінансами, як особистими, так і бізнесу, й оформлювати банківські продукти у кілька кліків.


Стати клієнтом NEOBANK: https://r6xr8.app.link/QdpnB1nY5tb



Юлю Бурдилєнко нарешті прооперували!

11-річна Юля має важку форму сколіозу, котрий протягом останнього часу, на жаль, значно прогресував.

Підопічні Біржі тим часом продовжують старанно здобувають нові навички на планових курсах реабілітації

Просто зараз у реабілітаційних центрах перебувають:

Ділимось добрими новинами про Вадима Яценка!

11-річний підопічний Біржі Благодійності «ДоброДій» отримав довгоочікуваний ортез!

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ