Останні новини

БІРЖА БЛАГОДІЙНОСТІ «ДОБРОДІЙ» УВІЙШЛА ДО «ТОП 100 ПУБЛІЧНИХ ТРАНСПАРЕНТНИХ ДОБРОЧИННИХ ОРГАНІЗАЦІЙ УКРАЇНИ»

Біржа Благодійності «ДоброДій» - це благодійна організація з багаторічною історією, вражаючим бекграундом, потужним досвідом реалізації різноманітних кейсів. Серед основних принципів нашої діяльності в усіх існуючих зараз напрямках ми завжди виокремлювали прозорість, публічність та повну звітність по всіх благодійних проєктах фонду. Власне, такий підхід та відкритість дали нам великий кредит довіри донорів та беззаперечну повагу партнерів.

У 2022 році ми змогли продовжити міцно триматись за наші орієнтири. Ефективність нашої роботи підтвердила висока оцінка від Асоціації благодійників України, адже Біржа увійшла до престижного рейтингу - «Топ 100 публічних транспарентних доброчинних організацій України (за результатами діяльності у 2022 році)».

При створенні цього щорічного огляду організатори використали терміни «публічний» і «транспарентний». Публічний: у розумінні – відомий, пізнаваний, суспільно орієнтований; транспарентний – як означення відкритості, прозорості. Саме ці два критерії і визначали логіку організаторів щодо включення тих чи інших неприбуткових організацій до переліку «Топ 100».

Ми вдячні укладачам рейтингу за те, що наша робота на благо України не залишається непоміченою, а отже матиме ще більше можливостей для співпраці з новими партнерами та реалізації важливих добрих справ. Біржа Благодійності «ДоброДій» - ефективний інструмент для доброчинної діяльності. Довіряючи нам, ви можете бути певні, що 100% коштів підуть на допомогу потребуючим!

Юлю Бурдилєнко нарешті прооперували!

11-річна Юля має важку форму сколіозу, котрий протягом останнього часу, на жаль, значно прогресував.

Підопічні Біржі тим часом продовжують старанно здобувають нові навички на планових курсах реабілітації

Просто зараз у реабілітаційних центрах перебувають:

Ділимось добрими новинами про Вадима Яценка!

11-річний підопічний Біржі Благодійності «ДоброДій» отримав довгоочікуваний ортез!

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ