Останні новини

​400 000 ГРН НА ЛІКУВАННЯ ДЛЯ ВАЖКОХВОРИХ ДІТЕЙ!

Вірні партнери Біржі Благодійності “ДоброДій” вже традиційно з готовністю відгукуються на запити про допомогу юним пацієнтам з важкими діагнозами. Спільними зусиллями ми підтримуємо маленьких українців, котрі зараз через критичний стан здоров’я потребують посиленої уваги.

Цього разу допомогу від CreditPlus отримали 24 важкохворих дитини! Завдяки своєчасній підтримці партнерів найближчим часом хлопці та дівчата відвідають курси реабілітаційних занять. Серед них:

Допомога від CreditPlus також поповнила збори на лікування та медичне обслуговування дітей, що сподіваються потрапити на заняття з реабілітологами у другій половині серпня. Серед них:

На жаль, все більше останнім часом підопічними Біржі стають діти та підлітки із серйозними вадами слуху. Тож справді безцінну підтримку від партнерів отримали юні пацієнти, котрі потребують термінового встановлення сучасних слухових апаратів. Це:

Також кошти від партнерів поповнили збір 11-річного Кирила Пономаренка з ДЦП, що потребує операції на кульшових суглобах (https://248.dp.ua/projects/1451).


Ми вдячні вірним друзям CreditPlus за небайдужість, систематичну та віддану допомогу тим, хто так потребує уваги!

Юлю Бурдилєнко нарешті прооперували!

11-річна Юля має важку форму сколіозу, котрий протягом останнього часу, на жаль, значно прогресував.

Підопічні Біржі тим часом продовжують старанно здобувають нові навички на планових курсах реабілітації

Просто зараз у реабілітаційних центрах перебувають:

Ділимось добрими новинами про Вадима Яценка!

11-річний підопічний Біржі Благодійності «ДоброДій» отримав довгоочікуваний ортез!

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ