Останні новини

​25 000 ГРН ДОПОМОГИ ВАЖКОХВОРИМ ДІТЯМ ВІД СПІВРОБІТНИКІВ КОНКОРДБАНКУ!

Ми дуже тішимось, що друзі і партнери Біржі навіть у найтемніші для України часи продовжують підтримувати основний напрям нашої діяльності — допомогу важкохворим дітям.

Завдяки турботі від співробітників Конкордбанку 9-річна Віка Саранович з тяжкою розумовою відсталістю та розладом поведінки гарантовано відвідає реабілітаційні заняття у серпні.

Також кошти від партнерів поповнили збір для лікування 6-місячної Марії Масич, котра народилась із атрезією стравоходу і продовжує боротися за життя у стінах реанімаційного відділення. Збір для дівчинки триває. Долучитися можна за посиланням.

Окрім цього, партнери зробили вагомий внесок до збору для 11-річного Кирила Пономаренка з ДЦП, що потребує імплантів для операції на кульшових суглобах. Втручання заплановане на вересень. Допомогти хлопчику можна за посиланням.

Дякуємо співробітникам Конкорбанку за те, що залишаються поряд із тими, хто так потребує уваги й допомоги! Завдяки вам важкохворі підопічні Біржі матимуть шанс на одужання!

7-річний Володя Самофал отримав «Цереброкурин»

Дитина вже почала черговий лікувальний курс, а тому зовсім скоро потішить маму новими навичками й уміннями.

​23 ДИТИНИ З ВАЖКИМИ ДІАГНОЗАМИ ОТРИМАЛИ ДОПОМОГУ ВІД CREDITPLUS!

Завдяки регулярній підтримці та плідній співпраці з партнерами, Біржа Благодійності «ДоброДій» навіть зараз, у найбільш складні часи доби української незалежності,...

17-річний Микита Дончук отримав багатофункціональне колісне крісло «Hoggi Zip»!

Це значно покращить його мобільність, а відтак і якість життя.

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ