Останні новини

БЛАГОДІЙНА ІНІЦІАТИВА ВІД CINCY4UKRAINE: 182 000 ГРН ДЛЯ ЗСУ!


Велика біда, така як повномасштабне вторгнення російських окупаційних військ в Україну, стала потужним триггером для того, аби благодійники усього цивілізованого світу об’єднались у своїх намірах допомогти українцям у їхній визвольній боротьбі. Втім, очікуваним явищем стало те, що більше року потому, імпульсна підтримка донорів у Європі та по той бік Атлантики поступово зменшилась.

Саме тому сьогодні надзвичайно цінна цілеспрямована допомога українському війську від закордонних благодійних організацій, як та, що надійшла від щирих друзів України та партнерів Біржі Благодійності «ДоброДій» - американської некомерційної організації Cincy4Ukraine з міста Цинциннаті! Кошти в еквіваленті 182 000 грн ($ 4 980) надійшли дуже вчасно і стали в нагоді для необхідного оновлення парку електроніки розвідувальних підрозділів українських Сил Оборони!

100% коштів були направлені на придбання оснащення для двох підрозділів ЗСУ. Захисники отримали:

  • 20 маршрутизаторів MikroTik RB951Ui-2nD "hAP";
  • 6 комутаторів ECS4310-18T;
  • 2 панелі відображення інформації Romsat 50USQ1220T2;
  • 6 ноутбуків V15 G2 ALC LENOVO

Cincy4Ukraine - спільнота, що була заснована українцями у США і прагне покращити життя окремих людей і громад в Україні. З глибоко вкоріненою вірою в силу доброти та щедрості ці люди надають важливу підтримку та допомогу тим, хто її потребує. Оскільки для Cincy4Ukrine принципова прозорість та підзвітність в усіх їх операціях, а пріоритетом є розумне, ефективне та результативне використання благодійних внесків - саме Біржа Благодійності «ДоброДій» виступила оператором благодійної допомоги в Україні.

Ми вдячні нашим американським колегам за плідну співпрацю, ефективну допомогу та глибоке розуміння важкості нинішньої ситуації в Україні! Цей кейс вкотре довів, що для добрих справ насправді ніколи не має перешкод і відсутні кордони! А українська душа - це те, що зберігається в генах через покоління та в будь-якому місці на планеті, завжди готова захищати своє та підтримувати своїх!

Юлю Бурдилєнко нарешті прооперували!

11-річна Юля має важку форму сколіозу, котрий протягом останнього часу, на жаль, значно прогресував.

Підопічні Біржі тим часом продовжують старанно здобувають нові навички на планових курсах реабілітації

Просто зараз у реабілітаційних центрах перебувають:

Ділимось добрими новинами про Вадима Яценка!

11-річний підопічний Біржі Благодійності «ДоброДій» отримав довгоочікуваний ортез!

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ