Останні новини

​​12 ЖОВТНЯ — ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ БОРОТЬБИ З АРТРИТОМ

Ревматологічні захворювання сьогодні посідають високі позиції в рейтингах причин захворюваності та інвалідності. На жаль, статистика свідчить про те, що цей недуг з часом тільки молодшає - до нього схильні не тільки літні, але і багато людей середнього і молодшого віку, а також діти.

На артритом хворіє приблизно кожна сота людина. Біль, обмеження в русі, хронічна ниркова недостатність, висока інвалідизація - це те, що несе з собою артрит. Хвороби суглобів вимагають тривалого постійного медичного нагляду та лікування. Хворі гостро потребують реабілітації і соціальної адаптації.

Біржа Благодійності “ДоброДій” не залишається осторонь подібних проблем та має серед своїх підопічних дітей та підлітків з ревматологічними діагнозами та ускладненнями. Так, наша підопічна Аню Ткаченко страждає від рідкісного захворювання — ювенільного ідіопатичного артриту.

На початку квітня ми придбали для дівчини вартісні підтримувальні медикаменти, які Аня приймає й досі. На жаль, стан здоров’я дівчини дещо погіршився останнім часом. Аня перебувала на лікуванні у стаціонарі ІПАГ м. Києва. Там дівчинці зробили комплексне обстеження, включно з аналізами крові та МРТ. Скоро на Аню чекають повторні обстеження та консультації.

Нам дуже хочеться, щоб важкі хвороби Ані Ткаченко відступили, й дитина почувала себе набагато краще. Тим часом, ми продовжуємо підтримувати важкохворих дітей з іншими складними діагнозами. Долучайтеся до зборів на нашому офіційному сайті та допоможіть пришвидшити одужання маленьких українців!

Юлю Бурдилєнко нарешті прооперували!

11-річна Юля має важку форму сколіозу, котрий протягом останнього часу, на жаль, значно прогресував.

Підопічні Біржі тим часом продовжують старанно здобувають нові навички на планових курсах реабілітації

Просто зараз у реабілітаційних центрах перебувають:

Ділимось добрими новинами про Вадима Яценка!

11-річний підопічний Біржі Благодійності «ДоброДій» отримав довгоочікуваний ортез!

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ