Останні новини

119 050 000 ГРН ДОПОМОГИ, АБО ТРОХИ ПРО НАШ БІГ З ПЕРЕШКОДАМИ НА ДОВГУ ДИСТАНЦІЮ

З 24 лютого 2022 року до кінця жовтня 2023 року Біржі Благодійності “ДоброДій” вдалося, на перший погляд, неможливе. Реалізація благодійних проєктів, котрі оцінюються загалом у 119 мільйонів 50 тисяч гривень — це результат титанічних зусиль та згуртованої праці невеликої команди фонду та всіх його партнерів.

Протягом надзвичайно важкого, але насиченого подіями, періоду з початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну і дотепер допомогу у різних форматах отримали:

- Сили Оборони України — на 88 100 000 грн.

- базові медичні заклади — на 8 200 000 грн.

- важкохворі діти — на 9 100 000 грн.

- лауреати премії імені вчителя С. Столбцова — на 200 000 грн.

- переможці грантового освітнього конкурсу — на 150 000 грн.

- отримувачі гуманітарної допомоги — на 13 300 000 грн.

Протягом жовтня за підтримки партнерів Біржа Благодійності «ДоброДій» надала допомогу, що загалом оцінюється у 2 550 000 грн. Зокрема, у жовтні завершилась виплата грантів на оплату подальшої освіти для українських студентів.

Нагадаємо, що у межах освітньої програми, започаткованою співзасновницею першої в Україні фінтех-екосистеми Concord Fintech Solutions Оленою Сосєдкою, троє з понад 100 випускників ДЛІТ вибороли індивідуальні гранти в еквіваленті 50 000 грн від CFS та Біржі Благодійності «ДоброДій» для продовження навчання.

Переможці грантового конкурсу вже обрали напрями використання грантів. Так, Михайло Красін планує пройти навчальний курс «FullStack розробка» від IT-школи «GoIT», Олексій Розеган — продовжить навчання в Економіко-Гуманітарному Університеті у Варшаві на факультеті Інформатики, а Володимир Сухий вивчатиме словацьку мову та готуватиметься до подальшого вступу до європейського вишу.

На тлі щоденних викликів в Україні в наш час, діяльність Біржі іноді нагадує мікс бігу з перешкодами та марафону на дуже довгу дистанцію. У ці буремні дні продовжує тримати на плаву безцінна підтримка друзів, партнерів, кожного, хто долучається до фандрейзингових проєктів. А також, безумовно, рідні стіни в рідній країні та розуміння, що добрих людей багато і вони поруч.

Долучайтесь до актуальних зборів! Допомагати тим, хто цього зараз потребує найбільше, насправді не складно і навіть приємно! Деталі про діючі проєкти — на нашому офіційному сайті: www.248.dp.ua


Юлю Бурдилєнко нарешті прооперували!

11-річна Юля має важку форму сколіозу, котрий протягом останнього часу, на жаль, значно прогресував.

Підопічні Біржі тим часом продовжують старанно здобувають нові навички на планових курсах реабілітації

Просто зараз у реабілітаційних центрах перебувають:

Ділимось добрими новинами про Вадима Яценка!

11-річний підопічний Біржі Благодійності «ДоброДій» отримав довгоочікуваний ортез!

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ