Останні новини

​3 000 000 ГРН НА РЕАБІЛІТАЦІЇ У 2023 РОЦІ

На своїх сторінках у соцмережах ми часто наголошуємо на важливості регулярних реабілітаційних занять для дітей з інвалідністю. Запорука поліпшення якості їхніх життів та здоров’я полягає саме у регулярних заняттях з реабілітологами.

Біржа Благодійності «ДоброДій» активно долучається до допомоги з оплатою реабілітаційних заходів для дітей з важкими комплексними діагнозами. Цей напрямок — один із основних у нашій діяльності. Ми не вперше наголошуємо на важливості, доцільності, необхідності регулярних занять зі спеціалістами.

Запрошуємо долучатись до термінових відкритих зборів на нашому сайті за посиланням: https://248.dp.ua/projects. І звітуємо про результати нашої діяльності у цьому напрямку мовою цифр.

У 2023 році ми вже підтримали 140 дітей з важкими патологіями, серед яких — ДЦП, епілепсія, вроджені вади розвитку головного мозку та ЦНС, розлади аутистичного спектру, затримка психомовленнєвого розвитку, синдром Дауна тощо. Загальна сума допомоги на сьогодні складає близько 3 000 000 грн.

Підопічні, що пройшли курси цього року відзначають позитивну динаміку: зменшення спастичного синдрому, поліпшення координації рухів, зміцнення м’язів, покращення розумової діяльності, когнітивних, мовленнєвих навичок.

Системна регулярна підтримка, хоч і невеликим донейтом, дуже важлива для важкохворих дітей! Щоб подолати навички важких патологій, вони потребують систематичних занять. Як правило, у більшості випадків йдеться про реабілітаційні заходи мінімум 3-4 рази на рік.

Середній чек за всі необхідні медичні послуги - не по кишені більшості українських родин. Але саме у регулярності занять полягає найбільша ефективність і позитивна динаміка. Саме тому, ми закликаємо вас активно підтримувати збори для дітей, що усе життя старанно займаються з реабілітологами й важко здобувають кожну нову навичку.

Підтримайте дітей, які дуже сподіваються на вашу чуйність за посиланням https://248.dp.ua/projects

.

Юлю Бурдилєнко нарешті прооперували!

11-річна Юля має важку форму сколіозу, котрий протягом останнього часу, на жаль, значно прогресував.

Підопічні Біржі тим часом продовжують старанно здобувають нові навички на планових курсах реабілітації

Просто зараз у реабілітаційних центрах перебувають:

Ділимось добрими новинами про Вадима Яценка!

11-річний підопічний Біржі Благодійності «ДоброДій» отримав довгоочікуваний ортез!

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ