Останні новини

«Очі та Жало»: Біржа Благодійності «ДоброДій» підтримала роту ударних БпАК «Птахи Мадяра»

Олена Сосєдка, співзасновниця першої в Україні фінтех-екосистеми Concord Fintech Solutions та Біржі Благодійності «ДоброДій», особисто зустрілася з легендарним українським аеророзвідником Робертом «Мадяром» Бровді та передала чергову партію допомоги для військових.

Цього разу для 35 та 38 бригад Морської піхоти ЗСУ було придбано 5 штурмових човнів Whaly загальною вартістю понад 500 000 грн.

«Це була термінова потреба військ Морської піхоти ЗСУ, з котрими «Птахи Мадяра» виконують бойові завдання на південній ділянці фронту і ми не могли лишитися осторонь», - прокоментувала Олена.

Крім того Біржа Благодійності «ДоброДій» разом з партнерами передала військовослужбовцям другу партію великогабаритних вантажівок, які мають посилити ефективність транспортування бойових комплектів та військової техніки. Два вантажних автомобіля Volvo та Scania, а також причеп загальною вартістю близько 79 000 доларів, було доставлено з Норвегії.

В нинішніх умовах ведення війни в Україні питання логістики у багатьох випадках стають ключовими. Саме тому цей кейс є стратегічним у підтримці української армії сьогодні. Вантажівки передано підрозділам Морської піхоти ЗСУ, які виконують бойові завдання на Херсонському напрямку разом з ротою ударних БпАК «Птахи Мадяра».

Загальний бюджет закупівлі автомобільної техніки склав понад 8 600 000 грн. Фінансування взяла на себе перша в Україні фінтех-екосистема Concord Fintech Solutions. Проєкт реалізовано спільними зусиллями Біржі Благодійності «ДоброДій», Благодійного фонду «Сучасна Україна» та волонтерської групи «FRONT-ART».

Передача першої партії з трьох вантажних автомобілів MAN, одного Volvo, а також двох причепів, відбулась у червні. Тоді начальник відділу напрямків управління ОК «Північ» ЗСУ, полковник Андрій Бур'ян наголосив на цінності переданої техніки та вручив подяки благодійникам від Головнокомандувача ЗСУ генерала Валерія Залужного.

Синергія благодійних організацій та соціально відповідального українського бізнесу – це ще одна цеглина в міцний фундамент спільної Перемоги, яку кожним днем своєї боротьби Україна неминуче наближає!

Юлю Бурдилєнко нарешті прооперували!

11-річна Юля має важку форму сколіозу, котрий протягом останнього часу, на жаль, значно прогресував.

Підопічні Біржі тим часом продовжують старанно здобувають нові навички на планових курсах реабілітації

Просто зараз у реабілітаційних центрах перебувають:

Ділимось добрими новинами про Вадима Яценка!

11-річний підопічний Біржі Благодійності «ДоброДій» отримав довгоочікуваний ортез!

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ