Останні новини

ГРУДЕНЬ 2023: ЗАВЕРШУЄМО РІК ДОБРИМИ СПРАВАМИ!

Відтоді яку двері кожної української домівки без стуку увійшла велика війна, ми не маємо можливості, як раніше, вітати один одного з різдвяними та новорічними святами, планувати майбутнє у далекій перспективі, радіти святковим миттєвостям. Та й бажання у кожного українця тепер — одне на всіх, але велике і щире.

Весь цей час ми у Біржі Благодійності «ДоброДій» за підтримки партнерів, друзів, донейторів, робимо все від нас залежне, аби це головне бажання українців здійснилось. Цей рік, як і попередні, ми завершуємо добрими справами. Пафосного підбиття підсумків тут не буде, але про те, що вдалося реалізувати наприкінці цього важкого 2023 року, протягом грудня, традиційно звітуємо нижче.

Отже, з 24 лютого 2022 року до кінця грудня 2023 року завдяки спільним зусиллям усіх партнерів Біржі ми надали допомогу, що загалом оцінюється в 120 830 000 грн! Допомогу у різних форматах впродовж цього періоду отримали:

  • Сили Оборони України — на 88 900 000 грн.
  • базові медичні заклади — на 8 200 000 грн.
  • важкохворі діти — на 10 000 000 грн.
  • отримувачі гуманітарної допомоги — на 13 300 000 грн.
  • освітні та соціальні ініціативи — на 430 000 грн.

Протягом грудня 2023 року Біржа Благодійності «ДоброДій» надала допомогу, що загалом оцінюється у 415 000 грн. Зокрема, у грудні було надано благодійну допомогу 21 важкохворій дитині. Завдяки цьому юні підопічні змогли вчасно пройти чергові заплановані курси реабілітації, отримати життєво -важливі медикаменти, пройти обстеження.

Крім того дві наші підопічні родини ВПО, яким раніше ми допомагали з придбанням слухових апаратів, безкоштовно взяли участь у таборі «Теплі долоні». Це виїзний 10-денний інтенсив арт-терапевтичних занять для постраждалих від війни дітей на базі «Інтеграційного центру Замлиння», що на Волині.


Наприкінці року кожен з нас замислюється над тим, як прожив цей умовний відрізок часу в календарі. Для того, аби долучитись до добрих справ не потрібно чекати на більш слушний момент, як наприклад зимові свята, хоч в ці дні в Україні й прийнято брати участь у благодійності. Робити добро завжди на часі! Долучіться до будь-якого з актуальних фандрейзингових проєктів Біржі вже зараз! Деталі про діючі проєкти — на нашому офіційному сайті: www.248.dp.ua

Юлю Бурдилєнко нарешті прооперували!

11-річна Юля має важку форму сколіозу, котрий протягом останнього часу, на жаль, значно прогресував.

Підопічні Біржі тим часом продовжують старанно здобувають нові навички на планових курсах реабілітації

Просто зараз у реабілітаційних центрах перебувають:

Ділимось добрими новинами про Вадима Яценка!

11-річний підопічний Біржі Благодійності «ДоброДій» отримав довгоочікуваний ортез!

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ