Останні новини

​22 СІЧНЯ — ДЕНЬ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

Соборність — визначення надважливе і багатогранне для України. Відповідно до того, як змінюється історичний контекст і політичний ландшафт, змінюється і значення цього слова. Сьогодні соборність — це, звичайно, і про визначний Акт злуки УНР та ЗУНР в історичній площині, як об’єднання територій, але і про соборність ментальну та духовну, як згуртованість громадян.

Історія доводить, що для того, аби громадяни однієї держави дійсно згуртувались, тригером часто виступає спільна велика біда. Так сталося і у нашому випадку, вже у новітньому часі: українська нація навряд чи колись була настільки консолідованою, як на початку повномасштабного військового вторгнення російських терористів. Нам у Біржі Благодійності “ДоброДій” хотілося б, аби ця колективна енергія українців не згасала, а спонукали до її генерації не тільки трагічні події.

Соборність передбачає не лише пам’ять про спільне минуле, а й потребує згуртованої співпраці заради майбутнього. Принагідно, закликаємо підтримати наших захисників благодійним внеском за посиланням: https://248.dp.ua/projects/1201#pay. Ми, мешканці різних регіонів, разом працюємо, долаємо ворога, підтримуємо армію, створюємо знакове і важливе, адже ціль у нас спільна: незалежна, демократична і соборна Україна.

Юлю Бурдилєнко нарешті прооперували!

11-річна Юля має важку форму сколіозу, котрий протягом останнього часу, на жаль, значно прогресував.

Підопічні Біржі тим часом продовжують старанно здобувають нові навички на планових курсах реабілітації

Просто зараз у реабілітаційних центрах перебувають:

Ділимось добрими новинами про Вадима Яценка!

11-річний підопічний Біржі Благодійності «ДоброДій» отримав довгоочікуваний ортез!

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ