Останні новини

ПІДТРИМКА ОСВІТЯН І ТАЛАНОВИТОЇ МОЛОДІ ЗАВЖДИ НА ЧАСІ: 430 000 ГРН НА ОСВІТНІ ТА СОЦІАЛЬНІ ІНІЦІАТИВИ У 2023 РОЦІ

Щорічно 24 січня відзначається Міжнародний день освіти, спрямований на підкреслення її надважливої ролі для розвитку здорового суспільства, науково-технічного прогресу, культурної дипломатії та перспективи міжнародної співпраці освітян в усьому світі заради миру.

В цей день ми нагадуємо про доцільність одного з напрямків діяльності Біржі Благодійності «ДоброДій» - підтримку освітніх ініціатив. У роки випробувань, коли українські заклади освіти стають цілями російського терористичного режиму, підтримка освітян і тих, хто здобуває освіту - як ніколи «на часі».

Теоретичні знання та практичні вміння - фундамент перспективного майбутнього. Надавати додаткові можливості молодому поколінню, що прагне змінювати на краще та розбудовувати свою країну - обов’язок соціально відповідального бізнесу, котрий успішно працює в Україні сьогодні.

Поділяючи цю думку, Олена Сосєдка, співзасновниця першої в Україні фінтех-екосистеми Concord Fintech Solutions, започаткувала освітню програму для Дніпровського ліцею інформаційних технологій. В рамках цього багатошарового проєкту вже реалізовано кілька ініціатив. Серед них:

  • Вручено премії імені Сергія Столбцова, викладача, котрий героїчно загинув, захищаючи Україну:

Грошові винагороди у розмірі від 2 500 грн до 3 700 грн отримали 38 найкращих учнів, котрі стали переможцями та призерами всеукраїнських та регіональних олімпіад та обласного етапу всеукраїнського конкурсу МАН з різних шкільних дисциплін, а також 35 вчителів, котрі мали найбільші професійні успіхи протягом навчального року.

  • Проведено грантовий конкурс для випускників:

З понад 100 випускників шляхом проведення грантового конкурсу було визначено трьох переможців, які отримали індивідуальні гранти в еквіваленті 50 000 гривень на оплату подальшої освіти.

Не залишилися поза увагою Біржі у 2023 році і соціальні ініціативи, до яких ми долучались у різних форматах, виступаючи в якості співорганізаторів або партнерів. Серед іншого:

  • Біржа Благодійності «ДоброДій» підтримала соціальний проєкт «For Kids UA» та профінансувала закупівлю матеріалів для проведення занять з арт-терапії в таборі «Теплі долоні». Це виїзний 10-денний інтенсив арт-терапевтичних занять для постраждалих від війни дітей на базі «Інтеграційного центру Замлиння», що на Волині.
  • Також ми організували свято для маленьких пацієнтів Регіонального медичного центру родинного здоров'я, частина з яких потребує регулярного переливання компонентів крові. Ця подія була присвячена Всесвітньому дню донора крові та початку інформаційної кампанії «Розквітай», що покликана популяризувати донорський рух, у Дніпрі.

Біржа Благодійності «ДоброДій» - багатопрофільна організація. На нашому офіційному сайті www.248.dp.ua, кожен благодійник може знайти релевантний проєкт та підтримати його внеском. Разом ми здатні на більше!

Юлю Бурдилєнко нарешті прооперували!

11-річна Юля має важку форму сколіозу, котрий протягом останнього часу, на жаль, значно прогресував.

Підопічні Біржі тим часом продовжують старанно здобувають нові навички на планових курсах реабілітації

Просто зараз у реабілітаційних центрах перебувають:

Ділимось добрими новинами про Вадима Яценка!

11-річний підопічний Біржі Благодійності «ДоброДій» отримав довгоочікуваний ортез!

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ