Останні новини

​​7-РІЧНИЙ ВОЛОДЯ З УРАЖЕННЯМИ ЦНС ОТРИМАВ НЕОБХІДНІ ЛІКИ!

Юний підопічний Біржі Благодійності “ДоброДій” Володя Самофал має довгу історію виснажливої боротьби за власне здоров’я. Його важкий діагноз — затримка психо-мовленнєвого розвитку внаслідок органічних уражень ЦНС та метаболічних порушень.

У 2021 і 2022 роках нам вдалося зібрати кошти на чотири медикаментозні курси лікування для дитини. Ті результати, яких вдалось досягти завдяки терапії, дійсно вражають. За словами мами Володі, її син демонструє неабиякі здібності до вивчення математики та іноземних мов.

В той же час Володя все ще має проблему із вимовою слів та концентрацією. Для здобуття нових навичок йому потрібні регулярні заняття зі спеціалістами, а також медикаментозна терапія. Хлопчику призначений «Цереброкурин» та інші препарати, що здатні покращити концентрацію, увагу та пам’ять.

Минулого тижня хлопчик отримав частину необхідних дороговартісних ліків, і вже почав їх приймати. Це стало можливим завдяки благодійним внескам багатьох небайдужих донейторів. Збір для Володі триває, адже хлопчику потрібна регулярна терапія. Долучитися та допомогти ви можете за посиланням: https://248.dp.ua/projects/1548#pay


Юлю Бурдилєнко нарешті прооперували!

11-річна Юля має важку форму сколіозу, котрий протягом останнього часу, на жаль, значно прогресував.

Підопічні Біржі тим часом продовжують старанно здобувають нові навички на планових курсах реабілітації

Просто зараз у реабілітаційних центрах перебувають:

Ділимось добрими новинами про Вадима Яценка!

11-річний підопічний Біржі Благодійності «ДоброДій» отримав довгоочікуваний ортез!

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ