Останні новини

2 600 000 ГРН НА ПІДТРИМКУ МЕДЗАКЛАДІВ У 2023 РОЦІ: СТРАТЕГІЧНІ КЕЙСИ, РЕМОНТ ОПЕРАЦІЙНИХ, ЛІКИ, НАВЧАННЯ МЕДИКІВ

З моменту заснування Біржі Благодійності “ДоброДій” одним з ключових напрямків роботи була всебічна підтримка базових медичних закладів в Україні. У військовий час актуальність допомоги лікарням багатократно зросла, власне, як і кількість потреб.

Ми дотримуємось системного підходу допомоги медзакладам, саме тому інвестуємо наші сили та ресурси у покриття прогалин, а не дублюванні державних закупівель. Протягом 2023 року нам вдалося реалізувати кілька стратегічних кейсів. Серед іншого допомога була направлена на:

  • Ремонтні роботи на суму понад 1 700 000 грн. Зокрема у КП «Регіональний медичний центр родинного здоров'я» було проведено:
    • ремонт травматологічної-операційної для подальшого встановлення мобільного цифрового операційного рентгенівського апарату типу С-дуга Carmex RK;
    • підключення до системи киснепостачання до відділень лікарні;
    • ремонт вентиляційної системи та приміщень патологоанатомічного відділення.
  • Забезпечення відділень дефіцитними медикаментами та витратними матеріалами на суму 800 000 грн.
  • Навчання та підвищення кваліфікації медичного персоналу на суму понад 100 000 грн:

Вкрай важливо, щоби зростала компетенція і кваліфікація медичних працівників. Оскільки саме від неї принципово залежить якість надання послуг пацієнтам. Розуміючи це, ми охоче підтримуємо лікарів у їх жагі до нових знань та навичок.

Лікарні і персонал сьогодні працюють у шаленому темпі. Ми продовжуємо підтримувати медиків, котрі щодня стоять на варті життя і здоров’я, як військових, так і цивільних українців. На жаль, часто самого лише державного забезпечення не вистачає для ефективної роботи лікарів. Звертаючись до партнерів, соціально-відповідальних бізнесів, потенційних донорів, ми закликаємо підтримати постійний збір на підтримку базових лікарень, котрі героїчно тримають фронт медичної допомоги в Україні: https://248.dp.ua/projects/1202#pay

Юлю Бурдилєнко нарешті прооперували!

11-річна Юля має важку форму сколіозу, котрий протягом останнього часу, на жаль, значно прогресував.

Підопічні Біржі тим часом продовжують старанно здобувають нові навички на планових курсах реабілітації

Просто зараз у реабілітаційних центрах перебувають:

Ділимось добрими новинами про Вадима Яценка!

11-річний підопічний Біржі Благодійності «ДоброДій» отримав довгоочікуваний ортез!

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ