Останні новини

Звіт Добрих Дій

Початок цього літа чимало юних підопічних Біржі Благодійності «ДоброДій» зустріли у реабілітаційних центрах. Діти з важкими діагнозами та наслідками захворювань або травм продовжують старанно здобувати нові навички, аби у майбутньому бути здоровими і щасливими.

5-річна Вероніка Денисенко та 6-річний Денис Пузань вже розпочали заплановані на червень курси реабілітаційних занять. Ці діти активно працюють зі спеціалістами та планують отримати максимум користі від цих заходів.

Вероніка має вроджену ваду головного мозку, та наразі проходить корекційний курс у реабілітаційному центрі «Вільний рух».


Денис має синдром Чу-Токіта-Такенучі-Кім та займається зі спеціалістами Міжнародного центру реабілітації та нейрофізіології «Я є».


Радо ділимось фотозвітом та дякуємо за підтримку кожному, хто зробив можливим проходження реабілітацій та лікування для дітей!

ПОВАГА - КЛЮЧОВИЙ ЕЛЕМЕНТ У СТАВЛЕННІ ДО ВІЙСЬКОВИХ!

Спробуємо покроково розібратися, про що має бути повага до військових у сьогоденній Україні. В першу чергу — це про умови...

ІНКЛЮЗИВНА КОМУНІКАЦІЯ

Ми замислюємося, як правильно спілкуватися з людьми з інвалідністю, лише у ті моменти, коли зустрічаємось з ними безпосередньо. Етичні норми...

CINCY4UKRAINE 2.0: БЛАГОДІЙНА ІНІЦІАТИВА ДЛЯ ПІДРОЗДІЛУ ПОВІТРЯНИХ СИЛ ЗСУ ВІД ГРОМАДИ УКРАЇНЦІВ ЗІ США!

Кошти у розмірі 42 683,76 грн (1 053,92 $) були спрямовані на закупівлю оснащення для Зведеної стрілецької бригади Повітряних Сил...

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ