Останні новини

​БІРЖА БЛАГОДІЙНОСТІ «ДОБРОДІЙ» — ЛАУРЕАТ НАЦІОНАЛЬНОГО КОНКУРСУ «БЛАГОДІЙНА УКРАЇНА — 2023»

На тлі марафону безперервної роботи, конвеєру невідкладних задач, щоденної рутини діяльності нашої організації рано чи пізно трапляються і приємні моменти, котрі відбалансовують ці перегони на виснаження та доводять, що всі вкладені зусилля — не марні.

Ми завжди глибоко вдячні, коли нашу роботу оцінюють, як належне, та відзначають. Цьогоріч Біржа Благодійності «ДоброДій» стала лауреатом Національного конкурсу «Благодійна Україна — 2023: благодійність на захисті України».

20 червня ми отримали цю почесну нагороду на церемонії, де вшановували найкращих благодійників України. Цей конкурс є єдиним в Україні загальнонаціональним змаганням для благодійників, який проводиться з 2012 року Асоціацією благодійників України. Його мета — підтримка та розвиток ефективного благодійництва, меценатства та волонтерства.

У 2023 році національна експертна рада розглянула 1 604 заявки. Серед них Біржу Благодійності «ДоброДій» було визнано лауреатом у номінації «Платформа добра». 3 місце у цій номінації є величезним досягненням для нашої команди!

Ця перемога — це визнання нашої невтомної роботи та підтвердження того, що ми на правильному шляху. Бути лауреатом такого престижного конкурсу — не лише велика честь, але й велика відповідальність перед нашими підопічними та суспільством. Ми вдячні всім партнерам та донорам за підтримку та віру в нашу місію. Разом ми робимо світ кращим!

​28 ЧЕРВНЯ — ДЕНЬ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ

Біржа Благодійності «ДоброДій» вітає всіх українців.

Віка Кириченко пройшла важливе обстеження — нічний моніторинг біоелектричної активності головного мозку

Завдяки його результатам лікар скоригує терапію для Вікторії на ту, що ідеально підійде її стану й зможе запобігти можливим епілептичним...

Чимало дітей продовжують наполегливо долати наслідки патологій

Ми у Біржі Благодійності “ДоброДій” дуже сподіваємось, що це літо стане сезоном досягнень і розвитку для багатьох підопічних з важкими...

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ