Останні новини

​28 ЧЕРВНЯ — ДЕНЬ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ

Біржа Благодійності «ДоброДій» вітає всіх українців з Днем Конституції України!

Цей надзвичайно важливий день для України, як згадку про одну з ключових подій української історії доби Незалежності, доволі часто несправедливо недооцінюють, прирівнюючи до номенклатурних державних свят. Натомість, варто пам’ятати, що саме затвердження Конституції у 1996 році зробило можливим подальше становлення України, як держави, що успішно функціонує і розвивається.

Протягом століть чимало вагомих історичних фігур — політичних діячів, мислителів, правозахисників, патріотів, лідерів громадської думки — мріяли про прийняття основного закону саме суверенної України. Завдяки тому, що ми сьогодні маємо офіційно задекларовані права, обов’язки та свободи людини і громадянина, в Україні врегульовані процеси, критично важливі для існування держави.

З нашої професійної точки зору, як благодійної організації, саме завдяки дотриманню норм Конституції досі є можливою благодійна діяльність в цей важкий час. Під час війни ставлення до власних прав і обов’язків дійсно змінилося. Бути українцем сьогодні означає робити свій внесок у наближення перемоги.

Біржа Благодійності «ДоброДій» завжди ставила за мету збереження життя і здоров’я співгромадян, захист дітей та допомогу найменш соціально захищеним. З лютого 2022 року до обов'язків організації додалася підтримка української армії. У День Конституції України, закликаємо долучитися до спеціального проекту на підтримку Сил Оборони. Кожен внесок важливий і буде спрямований на актуальні потреби: https://248.dp.ua/projects/1201#pay.

Вдячні кожному, хто був, є і залишиться Українцем — Людиною і Громадянином!

Віка Кириченко пройшла важливе обстеження — нічний моніторинг біоелектричної активності головного мозку

Завдяки його результатам лікар скоригує терапію для Вікторії на ту, що ідеально підійде її стану й зможе запобігти можливим епілептичним...

​БІРЖА БЛАГОДІЙНОСТІ «ДОБРОДІЙ» — ЛАУРЕАТ НАЦІОНАЛЬНОГО КОНКУРСУ «БЛАГОДІЙНА УКРАЇНА — 2023»

20 червня ми отримали цю почесну нагороду на церемонії, де вшановували найкращих благодійників України.

Чимало дітей продовжують наполегливо долати наслідки патологій

Ми у Біржі Благодійності “ДоброДій” дуже сподіваємось, що це літо стане сезоном досягнень і розвитку для багатьох підопічних з важкими...

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ