Останні новини

ЕНТЕРАЛЬНЕ ХАРЧУВАННЯ: РЯТУВАЛЬНИЙ КРУГ ДЛЯ ДІТЕЙ З ВАЖКИМИ ДІАГНОЗАМИ

Серед юних підопічних Біржі Благодійності «ДоброДій» чимало дітей, чиї актуальні діагнози та їхні ускладнення позбавляють можливості виконувати навіть базові функції, як наприклад, самостійне повноцінне харчування. В таких випадках лікарі рекомендують маленьким пацієнтам ентеральне харчування.

Ентеральне харчування — це вид нутритивної терапії, при якій речовини у вигляді спеціальних сумішей вводяться перорально. Така терапія не лише допомагає підтримувати життєво важливі функції організму, а й забезпечує оптимальне зростання та розвиток дітей.

Серед спеціальних сумішей, що призначаються нутриціологами найчастіше - Nestle Resource Junior та Nestle Peptamen Junior. Ці продукти розроблені з урахуванням потреб важкохворих дітей і містять комплекс поживних речовин, які сприяють відновленню після хвороб, зміцнюють імунітет і підтримують здоровий розвиток.

Nestle Resource Junior — це висококалорійна суміш, що допомагає дітям отримувати необхідну енергію та макроелементи, коли звичайна їжа недоступна.
Nestle Peptamen Junior — це продукт, призначений для дітей із розладами травлення, який містить легкозасвоювані пептиди та ліпіди.

В багатьох випадках, особливо коли діти неспроможні самостійно приймати їжу, ентеральне харчування справді стає рятувальним кругом. Правильно підібрана схема харчування допомагає підтримувати енергетичний баланс навіть у найскладніших пацієнтів.

Одразу кілька наших підопічних просто зараз потребують дороговартісного спеціального харчування! Будь ласка, підтримайте дітей:

Ваша підтримка може забезпечити ці життєво важливі продукти для наших підопічних. Кожен внесок — це крок до міцнішого здоров'я та посмішки на обличчі маленького героя. Не залишайтеся байдужими, адже кожна гривня може врятувати дитяче життя!

Зробити внесок можна за посиланням на сторінках проєктів, або за реквізитами:
Отримувач: БФ «БІРЖА БЛАГОДІЙНОСТІ «ДОБРОДІЙ»
ЄДРПОУ 39308149
р/р IBAN UA553282090000026002000025224
АКЦІОНЕРНИЙ БАНК «ПІВДЕННИЙ» МФО 328209
Призначення платежу: «Благодійний внесок для Прізвище ім’я дитини»

ЛЮДЯНІСТЬ, ЩО ТВОРИТЬ ДИВА: 35 ДІТЕЙ ОТРИМАЛИ ШАНС НА ОДУЖАННЯ ЗАВДЯКИ «АНОНІМНИМ ДОБРОДІЯМ»

Чи можна виміряти силу людяності? «Анонімні ДоброДії» доводять, що навіть ті, кого ми не знаємо особисто, здатні творити справжні дива....

4 ДІТЕЙ ОТРИМАЛИ ШАНС ПОКРАЩИТИ ЗДОРОВ'Я ЗАВДЯКИ ВАШІЙ ПІДТРИМЦІ!

Наш черговий робочий тиждень - не без добрих новин! Завдяки зусиллям небайдужих благодійників четверо юних підопічних Біржі Благодійності “ДоброДій” змогли...

ДОПОМОЖІТЬ 5-РІЧНІЙ АНІ ОТРИМАТИ ШАНС НА МАЙБУТНЄ!

5-річна Аня Дорошенко з вадами розвитку, що регресують, потребує підтримки, аби продовжити необхідне лікування! Дівчинка народилася здоровою, але після року...

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ