Останні новини

СИСТЕМНА ПІДТРИМКА МЕДЗАКЛАДІВ: ІНВЕСТИЦІЯ В ЗДОРОВЕ МАЙБУТНЄ ДІТЕЙ

Регіональний медичний центр родинного здоров’я - унікальний медзаклад, котрий багато в чому є незамінним для південного сходу України. Саме тут висококваліфіковані спеціалісти рятують життя дітей у найважчих випадках, коли кожна хвилина на вагу золота.

На жаль, протягом останніх років інтенсивність роботи лікарів значно збільшилась внаслідок збройної російської агресії, ракетних атак і масових руйнувань цивільних об’єктів. Регіональний медцентр родинного здоров’я - єдине місце в регіоні, де надають екстрену медичну допомогу дітям у критичних станах під час масових і техногенних катастроф.

Крім того, саме тут функціонує єдиний у регіоні дитячий онкогематологічний центр, що дарує надію малюкам із важкими діагнозами та їхнім родинам. Також це єдина лікарня, що має спеціалізовані дитячі опікові ліжка та суперпрофесійну команду дитячих комбустіологів.


Біржа Благодійності «ДоброДій» вже тривалий час підтримує цей безцінний для пацієнтів медичний заклад, його талановитих лікарів та персонал. Ми часто наголошуємо на тому, що один з наших принципів - це системна допомога. Адже допомога лікарням не може бути разовою. Вона має бути системною, адже це гарантія сталого розвитку охорони здоров'я, яка вкрай важлива для всіх нас.

Останніми кейсами нашої благодійної допомоги медцентру стали придбання витратних матеріалів для проведення Екстракорпоральної мембранної оксигенації (ЕКМО), яка часто є єдиним шансом на життя, диспенсери та інший інвентар для індивідуальної дезінфекції персоналу, а також необхідні медикаменти.

Це лише частина нашої постійної співпраці з медцентром, орієнтованої на перспективу та розвиток. Ми переконані, що системна підтримка таких медичних закладів — це інвестиція в майбутнє, де кожна дитина має шанс на здорове і щасливе життя. Кожен ваш благодійний внесок допомагає нам робити світ безпечнішим для наших дітей!

ЛЮДЯНІСТЬ, ЩО ТВОРИТЬ ДИВА: 35 ДІТЕЙ ОТРИМАЛИ ШАНС НА ОДУЖАННЯ ЗАВДЯКИ «АНОНІМНИМ ДОБРОДІЯМ»

Чи можна виміряти силу людяності? «Анонімні ДоброДії» доводять, що навіть ті, кого ми не знаємо особисто, здатні творити справжні дива....

4 ДІТЕЙ ОТРИМАЛИ ШАНС ПОКРАЩИТИ ЗДОРОВ'Я ЗАВДЯКИ ВАШІЙ ПІДТРИМЦІ!

Наш черговий робочий тиждень - не без добрих новин! Завдяки зусиллям небайдужих благодійників четверо юних підопічних Біржі Благодійності “ДоброДій” змогли...

ДОПОМОЖІТЬ 5-РІЧНІЙ АНІ ОТРИМАТИ ШАНС НА МАЙБУТНЄ!

5-річна Аня Дорошенко з вадами розвитку, що регресують, потребує підтримки, аби продовжити необхідне лікування! Дівчинка народилася здоровою, але після року...

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ