Останні новини

8 ВЕРЕСНЯ: МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ФІЗІОТЕРАПІЇ. ДОПОМОЖІТЬ ДІТЯМ ОТРИМАТИ ЛІКУВАННЯ, ЩОБ ЖИТИ БЕЗ БОЛЮ ТА СТРАХУ!

Для переважної більшості підопічних Біржі Благодійності «ДоброДій», дітей та підлітків з важкими діагнозами, патологіями, наслідками хвороб і травм, фізіотерапія - реалія, з якою доводиться стикатись постійно.

Втім, чимало спеціалістів стверджують, що правильно призначена та розпланована фізіотерапія - один з найефективніших сегментів реабілітаційних заходів для важкохворих пацієнтів.

Фізіотерапія – не просто лікувальна процедура. Це - комплексний підхід, який допомагає дітям та підліткам відновлювати функції організму, зменшувати біль і поліпшувати якість життя.

Особливо важливо це для дітей із захворюваннями нервової системи чи опорно-рухового апарату. Завдяки реабілітаційним курсам, діти можуть не лише відновити втрачені навички, але й отримати нові шанси на краще життя.

Вчора у світі відзначався Міжнародний день фізіотерапії. Ця дата є чудовою нагодою нагадати про важливі збори коштів для допомоги двом нашим підопічним, котрим найближчим часом необхідно розпочати курси реабілітації!

Владислав Стародубцев (https://248.dp.ua/projects/1639) 23 вересня має розпочати плановий курс реабілітації у клініці ментального здоров’я «Space clinic». Без вашої допомоги він не зможе отримати це лікування.

Назар Губрієнко (https://248.dp.ua/projects/1627) 30 вересня очікує на старт реабілітації в Міжнародній реабілітаційна клініці Козявкіна. Його прогрес залежить від своєчасної підтримки, і без вашого внеску він може втратити цей шанс.

Кожен ваш благодійний внесок – це можливість для дітей жити без болю та страху. Разом ми можемо подарувати їм майбутнє, якого вони заслуговують! Підтримайте маленьких українців у їхній боротьбі за життя та здоров’я!

РЕАБІЛІТАЦІЯ = НЕЗАЛЕЖНІСТЬ

Чи є для вас незалежність великою цінністю? 100% з вас дадуть на це питання ствердну відповідь. Незалежність для людини -...

ЛЮДЯНІСТЬ, ЩО ТВОРИТЬ ДИВА: 35 ДІТЕЙ ОТРИМАЛИ ШАНС НА ОДУЖАННЯ ЗАВДЯКИ «АНОНІМНИМ ДОБРОДІЯМ»

Чи можна виміряти силу людяності? «Анонімні ДоброДії» доводять, що навіть ті, кого ми не знаємо особисто, здатні творити справжні дива....

4 ДІТЕЙ ОТРИМАЛИ ШАНС ПОКРАЩИТИ ЗДОРОВ'Я ЗАВДЯКИ ВАШІЙ ПІДТРИМЦІ!

Наш черговий робочий тиждень - не без добрих новин! Завдяки зусиллям небайдужих благодійників четверо юних підопічних Біржі Благодійності “ДоброДій” змогли...

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ