Останні новини

ДОПОМОЖІТЬ 5-РІЧНІЙ АНІ ОТРИМАТИ ШАНС НА МАЙБУТНЄ!

5-річна Аня Дорошенко з вадами розвитку, що регресують, потребує підтримки, аби продовжити необхідне лікування! Дівчинка народилася здоровою, але після року життя почала втрачати навички, що призвело до діагнозу важкої розумової відсталості.

Завдяки небайдужим благодійникам Біржа Благодійності «ДоброДій» раніше вже передавала партію ліків для дитини. Втім, разова підтримка не вирішує проблем Ані. Дівчинці потрібно продовжувати медикаментозну терапію регулярно і впродовж довгого часу.

Призначена терапія для Ані включає прийом важливих дороговартісних препаратів, котрі рекомендовано приймати безперервно. Серед них:

  • кардонат – підтримує роботу нервової системи та покращує енергетичні процеси в клітинах;
  • нообут – допомагає поліпшити когнітивні функції, зокрема пам’ять і концентрацію;
  • вазавітал – покращує кровообіг в мозку, що важливо для розвитку нових навичок;
  • нейроксон – сприяє відновленню пошкоджених нейронів і мозкової діяльності.

Ця терапія необхідна, щоб Аня продовжувала реабілітацію та краще засвоювала нові знання і навички. Вартість лікування складає понад 1000 грн на 5 днів, і родина не може впоратися без вашої підтримки. Кожна гривня може змінити життя маленької Ані!

Підтримайте її родину прямо зараз і допоможіть поставити дитину на ноги! Зробити внесок можна на нашому сайті: https://248.dp.ua/projects/1599#pay або за цими банківськими реквізитами:

Отримувач: БФ «БІРЖА БЛАГОДІЙНОСТІ «ДОБРОДІЙ»
ЄДРПОУ 39308149
р/р IBAN UA553282090000026002000025224
АКЦІОНЕРНИЙ БАНК «ПІВДЕННИЙ» МФО 328209
Призначення платежу: «Благодійний внесок для Дорошенко Анни проєкт № 1599»

Дякуємо кожному, хто долучається!

ЛЮДЯНІСТЬ, ЩО ТВОРИТЬ ДИВА: 35 ДІТЕЙ ОТРИМАЛИ ШАНС НА ОДУЖАННЯ ЗАВДЯКИ «АНОНІМНИМ ДОБРОДІЯМ»

Чи можна виміряти силу людяності? «Анонімні ДоброДії» доводять, що навіть ті, кого ми не знаємо особисто, здатні творити справжні дива....

4 ДІТЕЙ ОТРИМАЛИ ШАНС ПОКРАЩИТИ ЗДОРОВ'Я ЗАВДЯКИ ВАШІЙ ПІДТРИМЦІ!

Наш черговий робочий тиждень - не без добрих новин! Завдяки зусиллям небайдужих благодійників четверо юних підопічних Біржі Благодійності “ДоброДій” змогли...

8 ВЕРЕСНЯ: МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ФІЗІОТЕРАПІЇ. ДОПОМОЖІТЬ ДІТЯМ ОТРИМАТИ ЛІКУВАННЯ, ЩОБ ЖИТИ БЕЗ БОЛЮ ТА СТРАХУ!

Фізіотерапія – не просто лікувальна процедура. Це - комплексний підхід, який допомагає дітям та підліткам відновлювати функції організму, зменшувати біль...

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ