Останні новини

ДИВА ІСНУЮТЬ! 38 ДІТЕЙ З ВАЖКИМИ ДІАГНОЗАМИ ОТРИМАЛИ ДОПОМОГУ У ЛІКУВАННІ ТА РЕАБІЛІТАЦІЇ ЗАВДЯКИ «АНОНІМНИМ ДОБРОДІЯМ»!

Ми у Біржі Благодійності “ДоброДій” давно позбавлені будь-яких проявів наївності. Але у нашій сфері також трапляються неймовірні речі. Ми віримо в дива, тому що в нашому розумінні дива - це не фокуси, ілюзії або чорна магія. Справжні дива у сучасному світі - це добрі справи, помножені на щирі наміри допомогти!


Милосердя не має меж. «Анонімні ДоброДії» вже вкотре доводять, що підтримка від небайдужих людей може змінити життя. Завдяки щедрим внескам благодійників нам вдалося завершили збори на медичні потреби 14 дітей та подарувати їм можливість на одужання та світле майбутнє. Серед цих юних пацієнтів:

Ще 24 дитини отримали важливу фінансову допомогу для продовження лікування та реабілітації. Ваші внески допомогли поповнити скарбнички цих важкохворих дітей:

Кожен внесок – це крок до одужання та щасливого дитинства наших маленьких підопічних. «Анонімні ДоброДії» знаються на тому, як творити справжні дива! Ваша підтримка, як завжди, дуже вчасна і надзвичайно важлива. Дякуємо за вашу людяність та бажання допомагати!

УСПІХИ ЦЬОГО ТИЖНЯ: ЧЕТВЕРО ВАЖКОХВОРИХ ДІТЕЙ ОТРИМУЮТЬ РЕАБІЛІТАЦІЮ!

Біржа Благодійності «ДоброДій» продовжує працювати згідно планів та графіків. Ми дуже тішимось, що маємо можливість розвивати наш пріоритетний напрямок роботи...

17 ЖОВТНЯ – ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ДОНОРСТВА ТА ТРАНСПЛАНТАЦІЇ ОРГАНІВ

Раніше ми вже розповідали про важливість та різновиди донорства органів, але сьогодні не зайвим буде ще раз підкреслити: донорство –...

​15 ЖОВТНЯ - ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ БОРОТЬБИ З РАКОМ ГРУДЕЙ

Жінки в України - відважні, невтомні й турботливі, на жаль, часто забувають про необхідність турбуватись про себе поміж нагальних проблем...

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ