Останні новини

17 ЖОВТНЯ – ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ДОНОРСТВА ТА ТРАНСПЛАНТАЦІЇ ОРГАНІВ

Раніше ми вже розповідали про важливість та різновиди донорства органів, але сьогодні не зайвим буде ще раз підкреслити: донорство – це шанс на життя для багатьох людей, які очікують на трансплантацію!

Україна робить величезні кроки у напрямку розвитку трансплантації, і кожна успішна операція – це перемога для нашої медичної системи та суспільства. Ми вдячні кожному донору, лікарям і всім, хто робить цей процес можливим!

Попри скепсис, українські трансплантологи - це спеціалісти з величезним досвідом. Мало хто знає, що перша в світі трансплантація нирки людині була проведена саме в Україні. Цю операцію провів хірург Юрій Вороний зі своєю командою ще у 1933 році!

У сьогоденних небезпечних реаліях в Україні рішення стати донором органів набуває ще більшої цінності та значущості. Юридично це стало можливим відносно нещодавно, хоча донорство могло б врятувати багато життів.

Хочете дізнатись більше про те, як стати донором? Маєте питання чи сумніви? Переходьте за посиланням на сайт Українського центру трансплант-координації: https://bit.ly/3U5Oe9h.

Кожен з нас може стати героєм для когось, навіть після життя. Кожен жест доброти, серед яких можуть бути, як донорство органів, донація крові або плазми – це можливість продовжити чиєсь життя.

​15 ЖОВТНЯ - ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ БОРОТЬБИ З РАКОМ ГРУДЕЙ

Жінки в України - відважні, невтомні й турботливі, на жаль, часто забувають про необхідність турбуватись про себе поміж нагальних проблем...

Як пройти мамографію безоплатно?

Рак молочної залози – одне з найпоширеніших онкозахворювань серед жінок. Проте рання діагностика значно підвищує шанси на одужання і дає...

ВАШІ ЩИРІ НАМІРИ ДОПОМОГТИ ПЕРЕТВОРЮЮТЬСЯ НА ДОБРІ СПРАВИ В ДІЇ!

Завдяки вашій підтримці, 4 наших підопічних нещодавно вже отримали цей безцінний шанс! Ви допомогли відкрити перед ними двері до нових...

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ