Останні новини

​З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

Свій 31-й День Народження Україна відзначає без парадів Незалежності та гучних масових святкувань. В країні триває війна з росією.

Рівно 6 місяців минуло від моменту повномасштабного вторгнення окупаційних військ в Україну. Нашу незалежність намагаються забрати й знищити. Ницо й жорстоко.

Щодня Біржа Благодійності “ДоброДій” разом з мільйонами людей наближає перемогу світла над тьмою. Щодня ми робимо свою роботу, щоб наші захисники на фронті відчували підтримку тилу, а у маленьких українців з важкими діагнозами було майбутнє.

Долучайтесь до нас!

Підтримайте важкохворих дітей, підтримайте українських воїнів і опорні медзаклади Дніпра.

Розбудовуючи нашу незалежність разом, ми здатні на будь-що. Тільки спільні зусилля та сумлінна праця на благо України зможе наблизити Перемогу!

З Днем Незалежності, Україно!


Спільними зусиллями нам вдалось придбати дорогі апарати для хлопців

Тепер, коли у Дмитра і Віктора є потужні слухові апарати, ніщо не стане на заваді до їх щасливого, успішного майбутнього!

26 БЕРЕЗНЯ — МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ БОРОТЬБИ З ЕПІЛЕПСІЄЮ. ЯК НЕ НАШКОДИТИ? ТОП-12 МІФІВ ПРО ЦЕЙ РОЗЛАД

Епілепсія вважається одним з найбільш поширених хронічних неврологічних захворювань людини. Це хронічний розлад мозкової діяльності, для якого характерні напади, що...

​ЧЕРГА НА РЕАБІЛІТАЦІЙНІ ЗАХОДИ СФОРМОВАНА

На превеликий жаль, не усі охочі встигли записатися. Слідкуйте за нашими офіційними сторінками, ми заздалегідь проінформуємо про початок прийому запитів...

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ