Останні новини

​800 000 ГРН НА ОНОВЛЕНУ ТРАВМАТОЛОГІЧНУ ОПЕРАЦІЙНУ У ДНІПРОВСЬКІЙ ЛІКАРНІ!

Війна в Україні - це виклик для усіх сфер життя. Але було б справедливим зауважити, що не менше за військових, із викликами сьогодення стикаються медики. Географічно і логістично обумовлено, що Дніпро весь цей час є найбільшим медичним хабом країни, а медзаклади у місті надають допомогу постраждалим від бойових дій.


Серед них - КП «Регіональний медичний центр родинного здоров'я», що надає висококваліфіковану допомогу дітям та дорослим пацієнтам, в тому числі пораненим внаслідок бойових дій та ВПО. Медикам цього центру щодня доводиться мати справу з множинними переламами та іншими травмами пацієнтів, котрі постраждали від російської агресії.

Лікарі центру працюють понаднормово, буквально на виснаження, а технічні умови деяких приміщень донедавна не відповідали вимогам використання сучасної медичної апаратури. Так, для можливості використання сучасного рентгеноскопічного апарату «С дуга», захисту медперсоналу та підвищення якості медичних послуг, необхідно було провести ремонт операційної у травматології. У приміщенні операційної був відсутній рентген-захист, що було вкрай небезпечно для медиків та пацієнтів.

Тому спільними зусиллями Біржі Благодійності «ДоброДій» та партнерів було профінансовано послуги з ремонту травматологічної-операційної для подальшого встановлення мобільного цифрового операційного рентгенівського апарату типу С-дуга Carmex RK на суму 807 684,61 грн. Використання цього апарату дозволяє більш ефективно працювати з політравмами та під час проведення складних оперативних втручань, таких як ендопротезування суглобів.

Власне, систему Carmex RK було розроблено для використання під час ортопедичних операцій і процедур, а також для методів, пов'язаних з контрастуванням під час хірургічних маніпуляцій. С-дуга Carmex RK допомагає хірургам визначити взаємне розташування структур під час імплантації, біопсії, емболізації та інших втручань.

Ми вдячні кожному, хто підтримує наші благодійні проєкти! Долучитись можна донейтом на будь-яку суму на сайті Біржі: https://248.dp.ua/projects

Юлю Бурдилєнко нарешті прооперували!

11-річна Юля має важку форму сколіозу, котрий протягом останнього часу, на жаль, значно прогресував.

Підопічні Біржі тим часом продовжують старанно здобувають нові навички на планових курсах реабілітації

Просто зараз у реабілітаційних центрах перебувають:

Ділимось добрими новинами про Вадима Яценка!

11-річний підопічний Біржі Благодійності «ДоброДій» отримав довгоочікуваний ортез!

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ