Останні новини

З ПРИЙДЕШНІМ НОВИМ РОКОМ: НАПОВНІТЬ ЙОГО ДОБРИМИ ДІЯМИ!

2023 рік став для України виснажливим марафоном та випробуванням на витривалість. Те саме можемо сказати і про Біржу Благодійності “Добродій”, адже впродовж року, що минає нам довелось бігти довгу дистанцію з численними перепонами. Тим не менше, позитивні результати нашої діяльності ми все ж маємо і охоче поділимось ними з вами у наших наступних публікаціях.

Звісно, ми б не впорались з більшістю задач і викликів без підтримки та співучасті наших партнерів, дружніх соціально-відповідальних українських бізнесів, донорів - звичайних небайдужих людей, не позбавлених справжньої емпатії та бажання допомагати своїм співгромадянам. Дякуємо за довіру, надійність, синергійність у прагненнях, точку опори!

Від моменту заснування Біржа намагається впроваджувати культуру благодійності в Україні. Попередні роки показали, що для багатьох благодійність вже стала нормою, а не спонтанним рішенням. Нам би хотілось, аби у новому році цей тренд мав логічне продовження, розвиток та став грунтовнішим. Наші колеги з Zagoriy Foundation зібрали перелік головних причин, аби врешті перейти на бік Добра. Ділимось!

1. Нетворкінг

Залучення до благодійного проєкту чи ініціативи автоматично означає вхід та ініціацію до певного кола людей зі спільними інтересами. Кожен, хто об’єднується з кимось навколо доброї справи отримує профіт у вигляді нових знайомств, корисних робочих контактів, оновленого кола спілкування, потенційних клієнтів або партнерів.

2. Відчуття безпеки

Дослідження «Благодійність очима українців» свідчить, що у 2021 році 51% українських благодійників допомагали іншим через усвідомлення, що завтра в біді можуть опинитися вони самі. Коли ми долучаємося до добрих справ, то допомагаємо будувати екосистему благодійності. Від цього виграють і бенефіціари, і суспільство в цілому.

3. Плюс до настрою

Психологи та науковці кажуть, що хороші вчинки допомагають нам почуватися краще. Втім, дуже важливо уникати так званої токсичної доброти — справ, які ми робимо не на чиюсь користь, а щоб потішити власне его та задовольнити потребу в схваленні.

4. Розкриття потенціалу

Допомога часом або талантами — теж добра справа. Волонтерська діяльність дозволяє спробувати себе у певній царині, яка завжди приваблювала, а надання професійних послуг безоплатно дає можливість систематизувати власні знання перед тим, як ділитися ними з іншими.

5. Привабливе резюме

У деяких компаніях звертають увагу в тому числі на громадську діяльність апліканта.
Наголосимо, що благодійність — це допомога іншим без пошуку зиску. Тобто, навряд чи варто займатися благодійністю та волонтерством просто, щоб зробити власне резюме більш привабливим. Але якщо подібний досвід є, не забувайте згадувати його в CV.

6. Нові знання та навички

Вміти вчитися — одна з найважливіших якостей сучасної людини. Як правило, перш ніж зробити внесок у благодійний фонд, вам потрібно провести власне міні-дослідження: перевірити організацію на прозорість, проаналізувати ефективність її діяльності. А це зовсім не зайвий скілл, враховуючи новітню реальність.

7. Безцінний досвід

Часто складається так, що не чекаючи нічого у відповідь на послугу чи допомогу, можна отримати дещо, що важко виміряти грошима — а саме досвід, який завжди залишиться з тобою. І це, мабуть, один із найприємніших парадоксів світу добрих справ.

Біржа Благодійності «ДоброДій» завжди готова виступити інструментом ваших ДобрихДій гарантуючи повну прозорість на всіх етапах реалізації проєкту. З нами ви можете бути певні що 100% коштів підуть на допомогу потребуючим!

Підтримати актуальні збори можна за посиланням: https://248.dp.ua/projects.

Юлю Бурдилєнко нарешті прооперували!

11-річна Юля має важку форму сколіозу, котрий протягом останнього часу, на жаль, значно прогресував.

Підопічні Біржі тим часом продовжують старанно здобувають нові навички на планових курсах реабілітації

Просто зараз у реабілітаційних центрах перебувають:

Ділимось добрими новинами про Вадима Яценка!

11-річний підопічний Біржі Благодійності «ДоброДій» отримав довгоочікуваний ортез!

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ