Останні новини

ПІДСУМКИ 2023 РОКУ: 38 830 000 ГРН БЛАГОДІЙНОЇ ДОПОМОГИ

Ми офіційно попрощались із 2023 роком, перегорнули календар, та готові зустрічати виклики року дракона. Проаналізувавши діяльність Біржі Благодійності «ДоброДій» за минулий рік, ми дійшли висновку, що працювали на виснаження, але результати виправдали себе.

Звісно, якщо брати до уваги лише суху статистику, то наш робочий 2023-й, у порівнянні з попереднім роком, продемонстрував значно скромніші цифри. У нас з різних причин поменшало донорів, а сума середнього благодійного внеску теж зменшилась.

Втім, це був рік невтомної праці та перманентного кризового менеджменту. А ви ж пам’ятаєте, що справжні алмази утворюються тільки під шаленим тиском. Відтак, кожна гривня з фонду минулого року була імплементована у допомогу потребуючим та добрі справи. У 2023 допомогу у різних форматах впродовж отримали:

  • Сили Оборони України — на 29 600 000 грн.
  • базові медичні заклади — на 2 600 000 грн.
  • важкохворі діти — на 5 500 000 грн.
  • отримувачі гуманітарної допомоги — на 700 000 грн.
  • освітні та соціальні ініціативи — на 430 000 грн.

Це лише цифри, але за ними стоять сотні успішно реалізованих кейсів, саме тому протягом січня раз на тиждень ми публікуватимемо деталізовані звіти по кожному з напрямків роботи. Відслідковувати їх можна буде за хештегом #звітДобра2023

На тлі жахливих стресових перших днів 2024 в Україні ми усвідомлюємо, що роботи цього року буде багато. Тож ми, як ніколи, потребуємо вашої підтримки. Долучитись до актуальних зборів можна за посиланням: https://248.dp.ua/projects

Юлю Бурдилєнко нарешті прооперували!

11-річна Юля має важку форму сколіозу, котрий протягом останнього часу, на жаль, значно прогресував.

Підопічні Біржі тим часом продовжують старанно здобувають нові навички на планових курсах реабілітації

Просто зараз у реабілітаційних центрах перебувають:

Ділимось добрими новинами про Вадима Яценка!

11-річний підопічний Біржі Благодійності «ДоброДій» отримав довгоочікуваний ортез!

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ