Останні новини

ЯК МИ МАСШТАБУВАЛИ ФЛАГМАНСЬКИЙ НАПРЯМОК НАШОЇ РОБОТИ У 2023 РОЦІ: 5,5 МЛН ГРН НА ДОПОМОГУ ВАЖКОХВОРИМ ДІТЯМ

Минулого тижня ми підбили підсумки роботи Біржі Благодійності «ДоброДій» у 2023 році. Сьогодні ж хочемо більш детально зупинитися на одному з ключових напрямків діяльності з моменту заснування Біржі - допомозі дітям з важкими діагнозами.

Попри всі складнощі, з якими ми постійно стикались протягом року (це й зменшення чисельності благодійників, і зниження середньої суми внесків, та інші непереборні обставини), нам вдалося збільшити обсяг наданої допомоги на 22% у порівнянні з минулим роком. А це на 1 000 000 грн більше, ніж у 2022!

Таким чином, у 2023 році 205 маленьких українців з різними діагнозами отримали благодійну допомогу на загальну суму 5 500 000 грн! Що нам вдалося зробити протягом року? Отже:

  • Ми сплатили 159 курсів реабілітації на суму 3 100 000 грн;
  • Допомогли 9 дітям отримати слухопротезування на суму 1 100 000 грн;
  • Забезпечили медикаментами та спецхарчувнням 24 підопічних на суму 700 000 грн;
  • Придбали витратні матеріали для операцій для 2 підопічних на суму 400 000 грн;
  • Також 11 дітей отримали інші види медичної або реабілітаційної допомоги на загальну суму 200 000 грн.

Попри те, що у військовий час «лінійку» благодійних ініціатив і напрямків діяльності Біржі довелось значно розширити, підтримка важкохворих дітей, як і завжди, залишається в топі пріоритетних завдань. Адже ми вважаємо, що життя та здоров’я наймолодшого покоління українців - найбільша цінність, за яку варто боротись попри всі перешкоди.

Ми тішимось, що незважаючи на дещо пригальмовуючу загальну статистику, з нами на одній хвилі досі залишаються багато однодумців, друзів та партнерів. Дякуємо за те, що розділяєте наші переконання, допомагаєте юним українцям з важкими долями та розумієте необхідність такої підтримки!

Зараз на нашому сайті актуальні понад 27 краудфандингових проєктів, спрямованих на допомогу дітям з різними діагнозами. Запрошуємо вас стати одним з донорів цього благодійного напрямку! Долучитися до зборів можна за посиланням: https://248.dp.ua/projects!



Юлю Бурдилєнко нарешті прооперували!

11-річна Юля має важку форму сколіозу, котрий протягом останнього часу, на жаль, значно прогресував.

Підопічні Біржі тим часом продовжують старанно здобувають нові навички на планових курсах реабілітації

Просто зараз у реабілітаційних центрах перебувають:

Ділимось добрими новинами про Вадима Яценка!

11-річний підопічний Біржі Благодійності «ДоброДій» отримав довгоочікуваний ортез!

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ