Останні новини

Діти з важкими діагнозами розпочали курси занять вже з перших днів січня

Новий, 2024 рік, почався з активних реабілітаційних заходів для наших підопічних. Діти з важкими діагнозами розпочали курси занять вже з перших днів січня! Зараз у реабілітаційних центрах перебувають 5 маленьких пацієнтів, котрі борються за власне здорове майбутнє.

Так, 7-річний Дмитро Шевченко з епі-активністю і 5-річний Тимофій Голубєв з аутизмом проходять заняття у Центрі відновлення фізичних функцій дитини «Самотужка плюс».

3-річна Стефанія Верба з ДЦП і 4-річний Артем Курочка зі спастичною диплегією займаються зі спеціалістами центру «Росток Життя».


А 8-річний Степан Темляківський, котрий має аутизм, проходить курс занять у Центрі реабілітації дитини «Вікторія».

Тішимось, що з вашою підтримкою нам вдалося допомогти дітям потрапити на планові курси занять зі спеціалістами, котрих вони так потребували.

Тим часом, чимало інших наших юних підопічних з важкими діагнозами просто зараз очікують на підтримку та допомогу. Закликаємо всіх небайдужих зробити свій внесок у порятунок молодого покоління українців! Переходьте за посиланням та долучайтесь до постійного збору на оплату медичних сервісів та лікування маленьких пацієнтів — https://248.dp.ua/projects

Юлю Бурдилєнко нарешті прооперували!

11-річна Юля має важку форму сколіозу, котрий протягом останнього часу, на жаль, значно прогресував.

Підопічні Біржі тим часом продовжують старанно здобувають нові навички на планових курсах реабілітації

Просто зараз у реабілітаційних центрах перебувають:

Ділимось добрими новинами про Вадима Яценка!

11-річний підопічний Біржі Благодійності «ДоброДій» отримав довгоочікуваний ортез!

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ