Останні новини

​ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ: ПАМ’ЯТАЙМО ПРО МАЛЕНЬКИХ ГЕРОЇВ ЩОДНЯ!

1 червня у світі відзначають День захисту дітей. Це особливий день, який нагадує нам про те, що кожна дитина заслуговує на любов та турботу. Але чи потрібні спеціальні дати для того, аби підтримати дітей, котрі потребують уваги? Важливо пам'ятати, що діти потребують нашої уваги не тільки в цей день, а постійно!

В Україні тисячі дітей потребують допомоги у різних проявах. Особливо це стосується дітей та підлітків з важкими діагнозами. Доволі часто на свята “спонтанні благодійники” надсилають дітям іграшки та подарунки. Але це — прояв хибного уявлення про допомогу, адже такі жести не вирішують справжні проблеми дітей.

Чому краще підтримати збір на лікування дитини, ніж дарувати іграшки?
  • Подарунки не вирішують проблем. Коли святковий бум закінчується, діти залишаються сам на сам зі своїми проблемами. Натомість лікування та реабілітація дійсно змінює їхнє життя.
  • Подарунки формують у дитини нереалістичні уявлення про життя. Одна дитина може отримати багато подарунків на одне свято, що створює нереалістичні очікування і формує викривлене уявлення про життя.
  • Речі не замінять підтримки та любові. Діти потребують стабільних, тривалих стосунків і уваги, а не одноразових подарунків.

Чому допомога важкохворим дітям така важлива?
  • Життя без болю. Для важкохворих дітей ваша допомога означає можливість жити без постійного болю. Пожертви допомагають забезпечити необхідне лікування та ліки.
  • Шанс на майбутнє. Завдяки вашій підтримці, діти отримують шанс на повноцінне життя, навчання і розвиток.
  • Медична підтримка. Ваші внески допомагають фінансувати операції, реабілітацію та спеціалізовану медичну допомогу, яка рятує життя дітей.

Як ви можете допомогти?
  • Підтримайте важкохворих дітей. Це допоможе забезпечити їм належне лікування та умови для розвитку.
  • Допоможіть малозабезпеченим родинам. Це зменшить ризик, що дитина опиниться в складних умовах.
  • Підтримайте благодійні організації. Це забезпечить системну та раціональну допомогу тим, хто її потребує.

Разом ми можемо зробити більше! Давайте об'єднаємо зусилля і подаруємо дітям шанс на краще майбутнє не лише 1 червня, але й кожного дня!

Переходьте за посиланням https://248.dp.ua/projects і станьте частиною змін вже сьогодні! Ваші внески допоможуть забезпечити належну підтримку дітям, які цього потребують.

Нехай кожна дитина відчує тепло, турботу та любов щодня!

#ДеньЗахистуДітей #ДоброДій #Благодійність #ДітиНашеМайбутнє #ДопомогаДітям

ПОВАГА - КЛЮЧОВИЙ ЕЛЕМЕНТ У СТАВЛЕННІ ДО ВІЙСЬКОВИХ!

Спробуємо покроково розібратися, про що має бути повага до військових у сьогоденній Україні. В першу чергу — це про умови...

ІНКЛЮЗИВНА КОМУНІКАЦІЯ

Ми замислюємося, як правильно спілкуватися з людьми з інвалідністю, лише у ті моменти, коли зустрічаємось з ними безпосередньо. Етичні норми...

CINCY4UKRAINE 2.0: БЛАГОДІЙНА ІНІЦІАТИВА ДЛЯ ПІДРОЗДІЛУ ПОВІТРЯНИХ СИЛ ЗСУ ВІД ГРОМАДИ УКРАЇНЦІВ ЗІ США!

Кошти у розмірі 42 683,76 грн (1 053,92 $) були спрямовані на закупівлю оснащення для Зведеної стрілецької бригади Повітряних Сил...

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ