Останні новини

«ДОБРОДІЙ» — У ТОП-100 ДОБРОЧИННИХ ОРГАНІЗАЦІЙ УКРАЇНИ!

У нестримному потоці щоденної роботи має бути час для того, аби усвідомити рівень своїх досягнень. Для Біржі отримання відзнак або почесне місце у престижному рейтингу — не акт егоїстичного «вдягання медалей», а можливість зафіксувати певні успіхи власної діяльності.

То ж ми раді поділитися новиною, що Біржа Благодійності «ДоброДій» вже не вперше отримала високу оцінку за свою діяльність і увійшла до престижного рейтингу «ТОП 100+ транспарентних доброчинних організацій України» за результатами роботи впродовж 2023 року!

Що стоїть за цим досягненням, яке одночасно означає суспільне схвалення та авторитет у своїй сфері? Прозорість та відкритість завжди були основними принципами нашої роботи. Ми завжди прагнемо до повної звітності по всіх наших благодійних проєктах, що створює великий кредит довіри донорів та партнерів.

У 2023 році ми продовжували впевнено йти до нашої мети, надаючи допомогу тим, хто її найбільше потребує. Ваша підтримка та довіра є нашими найціннішими активами, які допомагають робити цей світ кращим. Цей рік був наповнений важливими проєктами та новими викликами, але ми залишилися вірними нашим орієнтирам.

Ми вдячні Асоціації благодійників України за визнання та підтримку! Наша робота визнана публічною, прозорою та орієнтованою на суспільне благо. Це велика честь для нас, але також і велика відповідальність. Обіцяємо продовжувати працювати з тією ж самою енергією та відданістю, роблячи добрі справи разом з вами.

Дякуємо всім, хто підтримує нас і допомагає реалізовувати наші благодійні ініціативи! Разом ми здатні на більше! Долучайтеся до наших зборів і підтримайте наші проєкти за посиланням: https://248.dp.ua/projects! Адже коли ж починати робити добрі справи, якщо не сьогодні?

Віка Кириченко пройшла важливе обстеження — нічний моніторинг біоелектричної активності головного мозку

Завдяки його результатам лікар скоригує терапію для Вікторії на ту, що ідеально підійде її стану й зможе запобігти можливим епілептичним...

​БІРЖА БЛАГОДІЙНОСТІ «ДОБРОДІЙ» — ЛАУРЕАТ НАЦІОНАЛЬНОГО КОНКУРСУ «БЛАГОДІЙНА УКРАЇНА — 2023»

20 червня ми отримали цю почесну нагороду на церемонії, де вшановували найкращих благодійників України.

Чимало дітей продовжують наполегливо долати наслідки патологій

Ми у Біржі Благодійності “ДоброДій” дуже сподіваємось, що це літо стане сезоном досягнень і розвитку для багатьох підопічних з важкими...

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ