Останні новини

​​ТРАВЕНЬ 2024: ВАША ДОПОМОГА — НАША СИЛА

Найбільш цінний ресурс на планеті — не нафта і не природний газ, не гроші і не метали. Найцінніше — це небайдужі люди. Люди, котрі рухають цей світ вперед, твердо стоячи на своїх цінностях — вірі в добро та справедливість, емпатії та поширенні знань про добрі ініціативи.

Ми у Біржі Благодійності “ДоброДій”, так само, як і багато наших колег благодійників, не втомлюємося казати про те, що найбільш цінною для нас є підтримка друзів, партнерів, співчуваючих. Ця допомога, помножена на зусилля, час, знання та енергію спрямовану в правильне русло — запорука ефективної роботи благодійних організацій.

Саме завдяки такій допомозі ми продовжуємо робити добрі справи та підтримувати тих, хто цього найбільше потребує. Травень 2024 року став черговим місяцем, коли ми разом змогли зробити багато важливих кроків на шляху до кращого майбутнього.

З 24 лютого 2022 року до кінця травня 2024 року завдяки спільним зусиллям усіх партнерів Біржі ми надали допомогу, що загалом оцінюється в 125 320 000 грн! За цей час допомогу в різних форматах отримали:

  • Сили Оборони України — на 91 030 000 грн;
  • базові медичні заклади — на 8 320 000 грн;
  • важкохворі діти — на 12 240 000 грн;
  • отримувачі гуманітарної допомоги — на 13 300 000 грн;
  • освітні та соціальні ініціативи — на 430 000 грн.

Протягом травня Біржа Благодійності «ДоброДій» зосередила свої зусилля на кількох ключових напрямах: допомозі дітям з важкими діагнозами, забезпеченні медичних закладів та підтримці Сил Оборони України. Загальна сума наданої допомоги склала 483 983,19 грн.

Протягом минулого місяця ми досягли таких результатів:

  • 12 дітей своєчасно розпочали заплановані курси реабілітації;
  • 3 дитини отримали життєво важливі ліки та спеціалізоване харчування;
  • 2 дитини пройшли клінічну лабораторну діагностику;
  • Регіональний медичний центр родинного здоров'я отримав медикаменти;
  • 2 підрозділи ЗСУ отримали необхідне оснащення, включаючи пристрій РЕБ, що є вкрай важливим для виконання бойових завдань.

Ознайомитись з детальними звітами можна на наших офіційних сторінках у рубриці #звітдобрихДІЙ.

Приєднуйтеся до наших зборів коштів за посиланням.

Ваша підтримка — це надія для тих, хто найбільше її потребує. Кожен ваш внесок — це крок до життя без болю та страждань для важкохворих дітей, підтримка наших захисників, можливість надавати медичну допомогу. Разом ми здатні змінити життя на краще!


ПОВАГА - КЛЮЧОВИЙ ЕЛЕМЕНТ У СТАВЛЕННІ ДО ВІЙСЬКОВИХ!

Спробуємо покроково розібратися, про що має бути повага до військових у сьогоденній Україні. В першу чергу — це про умови...

ІНКЛЮЗИВНА КОМУНІКАЦІЯ

Ми замислюємося, як правильно спілкуватися з людьми з інвалідністю, лише у ті моменти, коли зустрічаємось з ними безпосередньо. Етичні норми...

CINCY4UKRAINE 2.0: БЛАГОДІЙНА ІНІЦІАТИВА ДЛЯ ПІДРОЗДІЛУ ПОВІТРЯНИХ СИЛ ЗСУ ВІД ГРОМАДИ УКРАЇНЦІВ ЗІ США!

Кошти у розмірі 42 683,76 грн (1 053,92 $) були спрямовані на закупівлю оснащення для Зведеної стрілецької бригади Повітряних Сил...

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ