Останні новини

ЧЕРВЕНЬ 2024: НОВА РЕАЛЬНІСТЬ У ЦИФРАХ ТА ДІЯХ!

Наша місія «добрі справи в дії і русі» не має чіткого розподілу на етапи і тим більше не має конкретного пункту завершення. Допоки існуватиме Біржі Благодійності «ДоброДій» ця місія буде лейтмотивом усієї нашої діяльності.

Червень 2024 року став черговим місяцем, коли ми, разом з вами, зробили багато важливих кроків на шляху до змін на краще, адже добрі справи - це потужний інструмент, котрим ми поступово трансформуємо реальність. Ваша підтримка та зусилля кожного дозволяє нам продовжувати цей шлях.

Втім, відлікова точка у нової реальності все ж є. З лютого 2022 року до кінця червня 2024 року, завдяки спільним зусиллям усіх партнерів Біржі Благодійності «ДоброДій», ми надали допомогу на загальну суму 125 850 000 грн! Ця допомога була спрямована на підтримку:

  • Сил Оборони України — 91 070 000 грн;
  • базових медичних закладів — 8 390 000 грн;
  • важкохворих дітей — 12 660 000 грн;
  • отримувачів гуманітарної допомоги — 13 300 000 грн;
  • освітніх та соціальних ініціатив — 430 000 грн.

Протягом червня 2024 року ми зосередили свої зусилля на ключових напрямках: допомозі дітям з важкими діагнозами, забезпеченні медичних закладів, а також підтримці Сил Оборони України. Загальна сума наданої допомоги склала 539 086,12 грн.

Одним із значущих досягнень місяця стало придбання витратних матеріалів для проведення Екстракорпоральної мембранної оксигенації (ЕКМО) у Регіональному медичному центрі родинного здоров'я. Цей метод лікування є життєво необхідним для дітей з важкими захворюваннями легень та серця, що не піддаються іншим методам лікування та становлять безпосередню загрозу для життя.

Ознайомитись з детальними звітами щодо цього та інших кейсів можна на наших офіційних сторінках у публікаціях з тегом #звітдобрихДІЙ.

Ваша підтримка — це надія для тих, хто найбільше її потребує. Кожен ваш внесок — це крок до життя без болю та страждань для важкохворих дітей, підтримка наших захисників, та можливість надавати медичну допомогу. Приєднуйтеся до зборів коштів за посиланням https://248.dp.ua/projects.

17 ЖОВТНЯ – ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ДОНОРСТВА ТА ТРАНСПЛАНТАЦІЇ ОРГАНІВ

Раніше ми вже розповідали про важливість та різновиди донорства органів, але сьогодні не зайвим буде ще раз підкреслити: донорство –...

​15 ЖОВТНЯ - ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ БОРОТЬБИ З РАКОМ ГРУДЕЙ

Жінки в України - відважні, невтомні й турботливі, на жаль, часто забувають про необхідність турбуватись про себе поміж нагальних проблем...

Як пройти мамографію безоплатно?

Рак молочної залози – одне з найпоширеніших онкозахворювань серед жінок. Проте рання діагностика значно підвищує шанси на одужання і дає...

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ