Останні новини

10 РОКІВ РАЗОМ: ВІДЗНАЧАЄМО ДЕСЯТИЛІТТЯ ДОБРИХ СПРАВ!

Десять років тому у гордій країні на Сході Європи в думках впертих та небайдужих людей з палаючими серцями народилась маленька ідея, котра згодом виросла у могутню місію: допомагати тим, хто потребує допомоги. Так розпочався шлях нашої благодійної організації.

Все, що відбувалось з нами впродовж наступного десятиліття було б неможливим без нашої головної рушійної сили - друзів, партнерів, небайдужих благодійників та меценатів; а також без нашого головного натхнення та джерела енергії - наших засновниць Олени та Юлії.

Сьогодні, згадуючи пройдений період, ми не рахуємо його у роках чи днях. Натомість - бачимо тисячі врятованих життів і мільйони моментів щастя, а також безліч змін, які ми впроваджували разом та продовжуємо це робити, слідуючи нашим принципам системної благодійної підтримки.

Протягом цих років, особливо за надважкий для України період з 2022 року дотепер, ми збільшили обсяги наданої допомоги у 17 разів! Загальний обсяг допомоги, склав понад 159 мільйонів гривень. Ось деякі з ключових напрямків та підсумків нашої діяльності:

  • Сили Оборони України — 91 млн грн;
  • Важкохворі діти — 39,4 млн грн;
  • Базові медичні заклади — 14,5 млн грн;
  • Отримувачі гуманітарної допомоги — 13,3 млн грн;
  • Соціальні ініціативи та культурні проєкти — 0,8 млн грн.

Невід’ємна частина успіху Біржі - це залученість наших донорів. Ваша віра в нашу місію - це те, що досі тримає корабель “ДоброДій” на плаву у бурхливому морі сьогодення. Ми реагуємо на сучасні виклики, адаптуємося і трансформуємося, щоб робити добро ще доступнішим і ефективнішим.

Дні Народження не можуть обходитися без вітань і подарунків, навіть у такий буремний час. Але зараз усі привітання та підтримка перетворяться у матеріальне підсилення започаткованих нами фандрейзингових проєктів. Вдячні за ваші вітання в коментарях! А привітати нас донейтом можна, долучившись до одного з проєктів на нашому сайті: https://248.dp.ua/projects.

Добро варте того, щоб його примножувати! Приєднуйтесь! 10 років - це лише початок!

ПІДТРИМАЙТЕ МАРІЙКУ МАСИЧ У ЇЇ БОРОТЬБІ ЗА ЗДОРОВЕ ДИТИНСТВО!

Друзі, ми знову звертаємось до вас із проханням допомогти нашій маленькій підопічній, 1,5-річній Марійці Масич, котра продовжує свою виснажливу та...

5 ВЕРЕСНЯ — МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ БЛАГОДІЙНОСТІ

Для нас і для тисяч наших колег, професійних благодійників, 5 вересня навряд чи є «професійним святом». Але цей день -...

СЕРПЕНЬ 2024: МІСЯЦЬ СКРОМНИХ ЗДОБУТКІВ, АЛЕ ЗНАЧУЩОЇ ДОПОМОГИ!

Попри відсутність масштабних здобутків, організація не припиняла допомагати тим, хто потребує нашої підтримки найбільше. За місяць було надано допомогу 18...

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ