Останні новини

ЮНІ ПІДОПІЧНІ БІРЖІ БЛАГОДІЙНОСТІ «ДОБРОДІЙ» З ВАЖКИМИ ДІАГНОЗАМИ - НА ШЛЯХУ ВІДНОВЛЕННЯ ТА РОЗВИТКУ

Завдяки постійній підтримці донорів, партнерів, небайдужих людей, наші маленькі підопічні з комплексними діагнозами, ускладненнями хвороб, наслідками травм, мають можливість отримувати кваліфіковану медичну допомогу, регулярні реабілітації та лікування, заняття з розвитку та адаптації.

Просто зараз одразу 8 маленьких українців проходять курси реабілітаційних та корекційних занять у різних центрах. Ці реабілітації мають величезне значення для дітей, адже допомагають їм отримати нові навички, необхідні для повноцінного життя та соціалізації.

Протягом цього літа на реабілітації потраплять чимало підопічних Біржі з важкими діагнозами, а саме зараз у реабілітаційному центрі «Body & Brain» займаються:

  • Мудрий Ярослав (https://248.dp.ua/projects/1615)В цей же час в інших центрах проходять реабілітацію:

В цей же час в інших центрах проходять реабілітацію:

Ми маємо теплий зворотній зв’язок щодо наших спыльних досягнень, адже постійно отримуємо відгуки від батьків, котрі вдячні за можливості, надані завдяки вашій підтримці:

“Ми сьогодні почали реабілітацію. Величезна вам подяка за можливість для моїх дітей покращити життя! Дякую вам і всім благодійникам за ваші щирі серця!”
“Щиро вдячна за допомогу Біржі та спонсорам, що надали можливість пройти реабілітаційний курс в ЦРД "Вікторія" м. Бориспіль. Завдяки таким змістовним та різностороннім заняттям, мій син Іван здобуває нові вміння та навички, котрі так необхідні для його соціалізації. Дякую Вам”

Тим часом ще чимало дітей чекають на можливість покращити свій стан здоров’я завдяки реабілітаціям у центрах України. Приєднуйтесь до зборів для оплати медичних потреб інших підопічних за посиланням: https://248.dp.ua/projects Кожен ваш внесок змінює життя дітей на краще!

ЛЮДЯНІСТЬ, ЩО ТВОРИТЬ ДИВА: 35 ДІТЕЙ ОТРИМАЛИ ШАНС НА ОДУЖАННЯ ЗАВДЯКИ «АНОНІМНИМ ДОБРОДІЯМ»

Чи можна виміряти силу людяності? «Анонімні ДоброДії» доводять, що навіть ті, кого ми не знаємо особисто, здатні творити справжні дива....

4 ДІТЕЙ ОТРИМАЛИ ШАНС ПОКРАЩИТИ ЗДОРОВ'Я ЗАВДЯКИ ВАШІЙ ПІДТРИМЦІ!

Наш черговий робочий тиждень - не без добрих новин! Завдяки зусиллям небайдужих благодійників четверо юних підопічних Біржі Благодійності “ДоброДій” змогли...

ДОПОМОЖІТЬ 5-РІЧНІЙ АНІ ОТРИМАТИ ШАНС НА МАЙБУТНЄ!

5-річна Аня Дорошенко з вадами розвитку, що регресують, потребує підтримки, аби продовжити необхідне лікування! Дівчинка народилася здоровою, але після року...

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ