Останні новини

5 ВЕРЕСНЯ — МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ БЛАГОДІЙНОСТІ

Сьогодні - Міжнародний день благодійності, і частина ЗМІ опублікують якийсь стислий допис про це. Для нас і для тисяч наших колег, професійних благодійників, 5 вересня навряд чи є «професійним святом». Але цей день - це доречний привід для того, аби нагадати світу про критичну важливість нашої місії в Україні зараз.

Ми, Біржа Благодійності «ДоброДій», вже 10 років професійно допомагаємо тим, хто цього найбільше потребує. Наш досвід і прозорість дають змогу кожному вашому внеску працювати максимально ефективно. Сотні дітей отримали шанс на здорове життя завдяки небайдужості донорів, постійних партнерів та спонтанних благодійників.

Тільки колективні зусилля та спільна мета рухають місії благодійних організацій. Крім безпосередньої роботи над проєктами, наша задача - своїм прикладом впливати на формування суспільних середовищ, де благодійність стає нормою життя, а не малозрозумілою для мас сферою, якою опікуються спеціально навчені люди.

Українці переживають страшні часи, які не стають вироком для багатьох тільки через те, що добро і допомога ближньому є нормальним явищем. Сьогодні, у Міжнародний день благодійності, як і кожного дня, ми закликаємо вас приєднатися до наших добрих справ. Зробіть свій внесок і станьте частиною великої справи!

Кожна гривня, кожен добрий вчинок — це більше, ніж просто допомога. Це шанс на життя без болю, можливість дитині знову посміхнутися, відчувши підтримку. Один ваш добрий вчинок справді може змінити життя! Переходьте за посиланням і допомагайте дітям прямо зараз: https://248.dp.ua/projects.

ЛЮДЯНІСТЬ, ЩО ТВОРИТЬ ДИВА: 35 ДІТЕЙ ОТРИМАЛИ ШАНС НА ОДУЖАННЯ ЗАВДЯКИ «АНОНІМНИМ ДОБРОДІЯМ»

Чи можна виміряти силу людяності? «Анонімні ДоброДії» доводять, що навіть ті, кого ми не знаємо особисто, здатні творити справжні дива....

4 ДІТЕЙ ОТРИМАЛИ ШАНС ПОКРАЩИТИ ЗДОРОВ'Я ЗАВДЯКИ ВАШІЙ ПІДТРИМЦІ!

Наш черговий робочий тиждень - не без добрих новин! Завдяки зусиллям небайдужих благодійників четверо юних підопічних Біржі Благодійності “ДоброДій” змогли...

ДОПОМОЖІТЬ 5-РІЧНІЙ АНІ ОТРИМАТИ ШАНС НА МАЙБУТНЄ!

5-річна Аня Дорошенко з вадами розвитку, що регресують, потребує підтримки, аби продовжити необхідне лікування! Дівчинка народилася здоровою, але після року...

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ