Останні новини

ВЕРЕСЕНЬ 2024: ПРОСВІТНИЦТВО ТА ВЧАСНА ДОПОМОГА РЯТУЮТЬ ЖИТТЯ

Вересень 2024 року для Біржі Благодійності «ДоброДій» був місяцем не лише фінансової допомоги, підтримки актуальних проєктів та підопічних, але й активної просвітницької діяльності. Ми продовжуємо робити все можливе для просування культури прозорої та системної благодійності, розвитку інклюзивного середовища та підвищення обізнаності про важливість підтримки тих, хто цього потребує найбільше.

Протягом місяця ми були зосереджені на інформуванні громадськості про можливості допомоги та важливість спільної участі у благодійних ініціативах. Що стосується системної роботи з адресними фандрейзинговими проєктами, то у вересні ми надали допомогу 7 дітям та підліткам з важкими діагнозами, патологіями,наслідками хвороб і травм, на суму понад 150 000 грн.

Ці кошти дозволили своєчасно розпочати заплановані реабілітаційні заходи та, зокрема, забезпечити вкрай важливе для деяких юних пацієнтів ентеральне харчування, що необхідно приймати постійно. Усі наші маленькі підопічні, котрі планували розпочати реабілітаційні курси цього місяця, потрапили на них вчасно, про що детальнішне можна дізнатись на нашому сайті в розділі новин.

З моменту повномасштабного вторгнення російського терору в Україну, загальна сума допомоги, зібрана та спрямована на благодійні проєкти нашою організацією, сягнула 127 350 000 грн. Завдяки вашим щирим пожертвам та постійній підтримці ми продовжуємо допомагати тим, хто цього найбільше потребує.

  • Для різних підрозділів Сил Оборони було передано допомогу на суму 91 530 000 грн, що допомагає зміцнювати обороноздатність країни.
  • Для медичних установ було надано допомогу на суму 8 480 000 грн для нагальних потреб.
  • В цілому важкохворим дітям та підліткам виділено допомогу на суму 13 610 000 грн для їхнього лікування та реабілітації.
  • Гуманітарні ініціативи та соціальні проєкти було профінансовано на суму 13 730 000 грн.

Долучайтеся до зборів коштів! Ставайте частиною великої місії добрих справ! Переходьте за посиланням та підтримайте проєкти на нашому сайті: https://248.dp.ua/projects.

29 ВЕРЕСНЯ — МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ГЛУХИХ

Цей день - ще один важливий і доречний привід привернути увагу до тих, для кого тиша стала постійним супутником життя....

ПОВАГА - КЛЮЧОВИЙ ЕЛЕМЕНТ У СТАВЛЕННІ ДО ВІЙСЬКОВИХ!

Спробуємо покроково розібратися, про що має бути повага до військових у сьогоденній Україні. В першу чергу — це про умови...

ІНКЛЮЗИВНА КОМУНІКАЦІЯ

Ми замислюємося, як правильно спілкуватися з людьми з інвалідністю, лише у ті моменти, коли зустрічаємось з ними безпосередньо. Етичні норми...

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ