Останні новини

​​400 000 ГРН ДЛЯ ВАЖКОХВОРИХ ДІТЕЙ ВІД ВІРНИХ ДРУЗІВ І ПАРТНЕРІВ! ДЯКУЄМО, CreditPlus!

Ми щасливі, що навіть у найтемніші часи, завдяки чуйним партнерам, маємо змогу підтримувати маленьких українців, котрі боряться зі складними діагнозами.

Завдяки коштам від CreditPlus підопічні Біржі Благодійності «ДоброДій» пройдуть планові реабілітаційні курси й обстеження вже найближчим часом. Це:

Також завдяки внеску від CreditPlus до здорового майбутнього наблизились діти, що також потребують регулярних занять з реабілітологами:

А ще ці кошти забезпечать 4-річного Ростика Гридасова, що має лейкоз і синдром Дауна медикаментами та зможуть оплатити лабораторні дослідження.

Дякуємо, що разом з нами підтримуєте принцип системної допомоги!

Цього разу донейти були переказані на придбання електроенцелографічного комп'ютерного комплексу «BRAINTEST-24» для комунального закладу «Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Мальва» Дніпропетровської обласної ради». За допомогою цього обладнання можна буде запобігти розвитку ускладнень, зменшити ступінь інвалідизації і зберегти життя!

А також кошти підтримали «подушку безпеки» для пацієнтів Регіональний медичний центр родинного здоров'я.

Ділимось добрими новинами про Вадима Яценка!

11-річний підопічний Біржі Благодійності «ДоброДій» отримав довгоочікуваний ортез!

​Ми продовжуємо звітувати про перебіг реабілітаційних занять наших підопічних

Зараз на курсах реабілітації перебувають одразу 5 дітей з важкими діагнозами.

​Новий робочий тиждень для Біржі Благодійності “ДоброДій” розпочався з позитивних новин

Наш маленький підопічний Тимофій Ткачук нарешті отримав суміші спеціального харчування, котрі необхідні для нормального функціонування організму хлопчика, виснаженого гормональною терапією.

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ