Останні новини

​400 000 ГРН НА ДОПОМОГУ ВАЖКОХВОРИМ ДІТЯМ! ДЯКУЄМО CreditPlus!

У теперішні часи історичних звершень та важких випробувань для України уся увага спрямована до захисників цілісності держави, а ресурси — на підтримку української армії. Втім, наші вірні партнери й друзі допомагають тримати інший важливий фронт — допомогу важкохворим дітям.

Ми щасливі, що разом маємо змогу допомагати маленьким українцям! Завдяки безцінній підтримці CreditPlus підопічні Біржі зможуть пройти планові курси реабілітації у травні. Серед них юні пацієнти:

Окрім цього, 15-річна Аня Ткаченко з ювенільним ідіопатичним артритом зможе отримати важливі підтримувальні ліки (https://248.dp.ua/projects/1377).

Також, на крок ближчими до занять із реабілітологами стали 8-річний Тимур Баглай з ДЦП (https://248.dp.ua/projects/1371) і 7-річна Настя з гідроцефалією (https://248.dp.ua/projects/1374).

Разом з цим, кошти від CreditPlus поповнили збори підопічних Біржі, що мають вади слуху, та сподіваються на допомогу у придбанні надпотужних слухових апаратів. Збори цих дітей тривають, тож ви можете долучитись до них за посиланнями:

Завдяки підтримці від партнерів також вдалося допомогти ще кільком підопічним з важкими діагнозами. Серед них:

  • 14-річна Лейла Насібова, що бореться із раком крові (https://248.dp.ua/projects/1356 — збір для дівчини продовжується);
  • 13-річна Катя Жданова, що потребує операції на хребті (https://248.dp.ua/projects/1352 — долучіться до збору за посиланням);
  • 4-річний Денис Сікорський, який сподівається на спеціальне колісне крісло (https://248.dp.ua/projects/1363 — допоможіть хлопчику);
  • 17-річний Валіко Паймаш, для якого необхідно придбати “шведську стінку” для регулярної фізичної реабілітації (https://248.dp.ua/projects/1369 — підтримайте юнака тут).
  • 12-річний Дмитро Шевченко, якому потрібні суміші спецхарчування й медикаменти (https://248.dp.ua/projects/1373 — збір продовжується за посиланням).
Дякуємо партнерам CreditPlus за чуйність, своєчасну і надважливу допомогу важкохворим дітям! Ваша співучасть дає надію!



Ділимось добрими новинами про Вадима Яценка!

11-річний підопічний Біржі Благодійності «ДоброДій» отримав довгоочікуваний ортез!

​Ми продовжуємо звітувати про перебіг реабілітаційних занять наших підопічних

Зараз на курсах реабілітації перебувають одразу 5 дітей з важкими діагнозами.

​Новий робочий тиждень для Біржі Благодійності “ДоброДій” розпочався з позитивних новин

Наш маленький підопічний Тимофій Ткачук нарешті отримав суміші спеціального харчування, котрі необхідні для нормального функціонування організму хлопчика, виснаженого гормональною терапією.

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ