Останні новини

5 ПІДОПІЧНИХ БІРЖІ БЛАГОДІЙНОСТІ «ДОБРОДІЙ» ОТРИМУЮТЬ НОВІ МОЖЛИВОСТІ ЗАВДЯКИ РЕАБІЛІТАЦІЙНИМ КУРСАМ!

Минулого тижня ми були стривожені, оскільки реабілітаційні заходи опинилися під загрозою через брак фінансування. Однак всесвіт та небайдужі меценати відповіли на наші прохання, і важкохворі діти отримали таку необхідну і своєчасну допомогу від «Анонімних ДоброДіїв».

Завдяки цьому одразу п’ятеро юних підопічних Біржі Благодійності «ДоброДій» цими днями вже розпочали планові реабілітаційні курси та корекційні заняття в українських спеціалізованих закладах. Серед них:

  • 12 серпня Кароліна Мельничук (https://248.dp.ua/projects/1619) розпочала свій курс навчально - корекційних занять у центрі «ТІМ».

  • 19 серпня свої реабілітаційні заходи розпочали Аліса Григоренко (https://248.dp.ua/projects/1624) у Міжнародній реабілітаційній клініці Козявкіна та Аріна Оверчук (https://248.dp.ua/projects/1622) у центрі «Томатіс Київ».

Тим часом ще чимало дітей чекають вашу допомогу. Ви можете допоогти їм за посиланням: https://248.dp.ua/projects. Дякуємо кожному з вас за те, що не залишаєтеся байдужими та підтримуєте юних українців у їх боротьбі за здорове майбутнє!

ЛЮДЯНІСТЬ, ЩО ТВОРИТЬ ДИВА: 35 ДІТЕЙ ОТРИМАЛИ ШАНС НА ОДУЖАННЯ ЗАВДЯКИ «АНОНІМНИМ ДОБРОДІЯМ»

Чи можна виміряти силу людяності? «Анонімні ДоброДії» доводять, що навіть ті, кого ми не знаємо особисто, здатні творити справжні дива....

4 ДІТЕЙ ОТРИМАЛИ ШАНС ПОКРАЩИТИ ЗДОРОВ'Я ЗАВДЯКИ ВАШІЙ ПІДТРИМЦІ!

Наш черговий робочий тиждень - не без добрих новин! Завдяки зусиллям небайдужих благодійників четверо юних підопічних Біржі Благодійності “ДоброДій” змогли...

ДОПОМОЖІТЬ 5-РІЧНІЙ АНІ ОТРИМАТИ ШАНС НА МАЙБУТНЄ!

5-річна Аня Дорошенко з вадами розвитку, що регресують, потребує підтримки, аби продовжити необхідне лікування! Дівчинка народилася здоровою, але після року...

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ